fbq
Uutiset
03.10.2020 10:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Vappu Pimiä
TTK-juontaja Vappu Pimiä joutuu leikkaukseen: "Ensimmäinen reaktio oli, että voi p***a"
Uutiset
03.10.2020 10:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, kertoi eilen perjantaina yllättävän uutisen Instagramissaan. Suosikkijuontaja paljasti joutuvansa lähiaikoina leikkaukseen olkapäävamman takia. 

Vappu kertoi asiasta Instagram-julkaisussaan.

- Tänään ei ollut ihan paras päivä. Puolisen vuotta reistaillut olkapää vei eilen (läheisten painostuksen johdosta) ortopedille ja tänään sain aika yllättävän tuomion: olkapää joudutaan leikkaamaan. 

- Yllätyin vähän itsekin, kuinka paljon tuomio osui, vaikka kyseessä ei ole mikään vakava vamma, mutta ajattelin että syön viikon jotain tulehduskipulääkettä ja homma on taputeltu.

Lue myös: TTK-juontaja Vappu Pimiä yllättää: Nyrkki heiluu vapaa-ajalla! 

Vappu kertoo saaneensa tukea läheisiltään.

-  Mutta äitini sanoi sen parhaiten: "Tuollaiselle touhukkaalle elohopealle tuollainen pysähdys voi tulla shokkina, mutta ota nyt Babu ihan rauhassa, kaikki menee hyvin." 

- Ja kyllähän äiti tyttärensä tuntee, sillä ensimmäinen reaktio oli, että voi p***a, nyt en pääse nyrkkeilemään hetkeen, jota rakastan ja tietenkin myös nukutus jännittää, kun edellisestä kerrasta on kuitenkin reilut 20 vuotta aikaa.

Lue myös: No nyt on säärtä ja korkoa! Vappu Pimiä näyttäytyi Jasper Pääkkösen synttärijuhlissa – kuva!

Vappu on viettänyt aikaa mökillä, ja hän toteaa luonnon olevan hyvä paikka rauhoittumiseen. 

- Onneksi on kuitenkin metsä, joka rauhoittaa, onneksi on perhe, joka pistää asiat mittasuhteisiin ja olen myös aika onnellinen siitä, että olen isäni kehotuksesta ottanut itselleni sairaskuluvakuutuksen ja tiedän olevani hyvissä käsissä

lähiaikoina leikkaukseen

Vappu avasi myös asiaa Instagraminsa tarina-osiossa. 

- Olkapään etukierukka sekä takakierukka ovat revenneet olkapäässä. Takakierukkaan on kasvanut hyvänlaatuinen pieni kysta jossa on nestettä. Se kielii siitä, että sairaus on ollut vähän pidemmän aikaa siellä olkapäässä.

Hän kertoi myös oireiden tuntuvan sähköiskuilta. 

- Sain teiltä tosi paljon viestejä siitä, että millaisia oireita mulla on. Ne on semmoisia sähköiskuja, en esimerkiksi pysty laittamaan mun oikeaa kättä suoraksi ollenkaan. Tulee semmoinen sähköisku sinne, aika sellainen viiltävä kipu. 

Vappu kertoi leikkauksen ajankohdan olevan noin kahden viikon päästä.

Lue myös: Muistatko?! Tältä Vappu Pimiä näytti uransa alussa chat-juontajana – kuva!

Lue Vapun koko kirjoitus Instagramissa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »