fbqTumma ja tulinen Leijona-komistus sai Suomen kauneimmat naiset hihkumaan innosta – taustalla missikaunottarien erikoinen syy! | Seiska
Vain Seiskassa!
Peter ja missit

Tumma ja tulinen Leijona-komistus sai Suomen kauneimmat naiset hihkumaan innosta – taustalla missikaunottarien erikoinen syy!

Kotimaa | 30.05.2021 20:04

Ikivanhan viisauden mukaan missit ja jääkiekkoilijat sopivat yhteen kuin jääkylmä janojuoma ja kisakatsomo. Piti klisee paikkansa tai ei, Seiska pyysi valtakunnan kauneimpia missifinalisteja arvioimaan raavaita MM-leijonia.

Latvian pääkaupungissa Riiassa käydään parhaillaan taistoa  jääkiekon MM-kullasta kahden vuoden tauon jälkeen. Koronapeikko on vihdoin lyöty jäähyaitioon, ja Suomi on hallitseva maailmanmestari. Keitä Leijonia on syytä pitää silmällä?

Lue myös: Miss Suomi All Stars -kaunottaret rehellisinä Seiskalle: yllätysrakkaus, potkuja ja verenvuotoa!

Tumma ja tulinen Peter Tiivola nostattaa kaunottarien kulmakarvoja. Osalla tosin siksi, että seurajoukkueen logo sattuu miellyttämään silmää.

– Hän on varmasti menevä kaveri, koska on Ässien pelaaja. Olen nimittäin itse porilainen, Emilia Lepomäki nauraa.

Peter saa ääniä muiltakin, joskin hieman yllättävästä syystä.

– Emme löytäneet häntä lainkaan Instagramista! Ja se on vain hyvä juttu, koska se tarkoittaa, ettei hän voi lähettää meille yksityisviestejä vaan keskittyy varmuudella siihen kiekon kuljettamiseen…

– Suoraan sanottuna minulle ulkonäöllä ei ole ikinä ollut mitään merkitystä. Riittää, että ihminen itsessään on loistava, Emmi Suuronen niputtaa.

saku
Jokereiden KHL-seuran Saku Mäenalanen saa missien sukat pyörimään jaloissa. Raamikas ja läpeensä taitava torniolainen saa misseiltä yleisen hyväksynnän. Kuvassa vasemmalta oikealle Hanna Ojaniemi, Nicole Söderström ja Emmi Suuronen.

Ylivoimainen suosikki

Kaikista kovimmaksi sydäntenmurskaajaksi nousee lopulta Saku Mäenalanen, NHL:ssäkin kiekkoillut Helsingin Jokerien Tornion-vahvistus.

– Hän on ihan supersöpö! Saku on yksistään syy siihen, miksi viihdyin koko viime kauden Jokerien aitiossa, Eveliina Tikka tunnustaa sydän pamppaillen.

Muutama muukin missi arvostaa Kempeleen Kiekko-Ketuissa kiekko-oppinsa saaneen Sakun leveitä leukaperiä ja 193-senttistä viikinkimäistä vartta.

– Hän on sellainen kultapoika, oikea golden boy! Vaalea ja oikein rehdin näköinen mies. Sakulla näyttää myös olevan siniset silmät, ja hän on muutenkin söpö poika, kurvittaret ylistävät kuorossa.

Katso video: Emmi Suuronen Miss Suomi -pressitilaisuudessa

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:LAURA IIKKANEN, PASI MENNANDER/SUOMENJÄÄKIEKKOLIITTO

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!