fbqAkseli Herleviin yhdistetyltä missikaunotar Emmi Suuroselta paljonpuhuva kommentti suhdehuhuihin: Burgerit lempiruokaa! | Seiska
Akseli Herlevi ja Emmi Suuronen

Akseli Herleviin yhdistetyltä missikaunotar Emmi Suuroselta paljonpuhuva kommentti suhdehuhuihin: Burgerit lempiruokaa!

Kotimaa | 01.04.2021 16:04

Seiskan tuore pääsiäisnumero paljasti tuhmista burgereistaan tunnetun Akseli Herlevin, 36, poistuneen sinkkumarkkinoilta. Julkkiskokki ja Naughty BRGR -ravintoloitsija tapailee vuoden 2019 Miss Suomi -finalistia ja rakennusmestarina työskentelevää Emmi Suurosta, 26.

– He ovat tapailleet toisiaan vuodenvaihteesta saakka. Kyseessä saattaa olla jo ihan parisuhdekin, mutta tapailusta nyt vähintään on kyse. Se ei ole jäänyt kenellekään epäselväksi, kaksikon lähipiiristä vakuutellaan.

– Vantaalla asuva Emmi on viettänyt runsaasti aikaansa Punavuoressa asuvan Akselin luona ja he viihtyvät muutoinkin yhdessä. Kyllähän tämän ilouutisen paljastuminen oli vain ajan kysymys, Seiskalle naurahdetaan.

Lue lisää: Kuuma salasuhde paljastui! Burgerimies Akseli Herlevi iski silmänsä Suomen kauneimpaan rakennusmestariin

Naughty BRGR-ketjun purilaisparoni Akseli Herlevi ja Miss Suomi -finalisti Emmi Suuronen viihtyvät yhdessä.
Naughty BRGR-ketjun purilaisparoni Akseli Herlevi ja Miss Suomi -finalisti Emmi Suuronen viihtyvät yhdessä.

Paljonpuhuva kommentti

Ilouutisesta huolimatta Akselin ja Emmin suut pysyvät supussa. Kumpikaan ei vahvista, joskaan ei myöskään kiellä suhdettaan Seiskalle.

– No tuota… En ole tähän päivään mennessä avannut siviilielämäni asioita, enkä avaa niitä nytkään. Ne ovat vain henkilökohtaisia asioitani, Akseli muotoilee kohteliaasti.

– Sanotaan näin, että elämässäni pyyhkii tällä hetkellä kaikin puolin oikein kivasti. Suhdekuvioita en kommentoi, mutta burgerit ovat kyllä lempiruokaani, hyväntuulinen Emmi puolestaan naurahtaa.

Emmiä on syystäkin luonnehdittu Suomen kauneimmaksi rakennusmestariksi. – Suhde-kuvioita en kommentoi, mutta burgerit ovat kyllä lempiruokaani, Emmi naureskelee Seiskalle.
Emmiä on syystäkin luonnehdittu Suomen kauneimmaksi rakennusmestariksi. – Suhdekuvioita en kommentoi, mutta burgerit ovat kyllä lempiruokaani, Emmi naureskelee Seiskalle.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!