Kristian Heiskari

Tosi-tv-tähti Kristian Heiskari rahatilanteestaan: Kesällä tulee hölmöiltyä!

Kotimaa | 03.08.2021 08:26

Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskarin, 29, oli tarkoitus käyttää voittopotti omistusasuntoon, mutta tuo haave saa nyt odottaa. Hän nimittäin aloittaa radioalan opinnot Laajasalon opistossa elokuussa.

– Aion käyttää varojani opiskelujeni maksamiseen ja elämiseen opintojen aikana, joten asunnon ostaminen siirtyy näillä näkymin ensi vuoteen. Rahat siihen pitänee siis sitten tienata paiskimalla töitä myös opintojen ohella.

Lue lisää: Suunnitelmat uusiksi! Kristian Heiskari löysi uuden käyttökohteen Selviytyjien voittopotille: Asunnon ostaminen siirtyy

Alun perin Big Brotherista tunnettu Krisu taisteli tiensä myös Selviytyjät Suomi -kisan voittoon.
Alun perin Big Brotherista tunnettu Krisu taisteli tiensä myös Selviytyjät Suomi -kisan voittoon.

Välttää tuhlailua

Sekatyömiehenä tunnettu Kristian ahertaa arkisin tietoliikennehommien ja talonmaalauksen parissa. Rahatilanne on tähden mukaan hyvä, vaikka yrittäjällä riittääkin kuluja.

– Kyllähän sitä vähän tulee hölmöiltyä kesällä. En nyt sanoisi ostaneeni mitään tyhmää, mutta olen niin sanotusti panostanut itseeni. Juhannusta juhlittiin hiukan paremmilla eväillä, ja reissun päällä ei nukuta teltassa vaan mukavassa vuokramökissä.

– Olen koittanut nauttia kesästä niin, että saan energiaa talven ja opiskelujen varalle. On se niin, että kun tulot nousevat, menotkin kasvavat, tosi-tv-julkkis toteaa.

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari suhdetilanteestaan: Poistin Tinderin!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!