fbq
Johnny Kuoppala

Tosi-tv-tähti Johnny Kuoppala keskellä pahinta painajaistaan: Taistelen lapsestani oikeudessa

Big Brother Suomesta ja Paratiisihotellista tuttu Johnny Kuoppala, 36, on murheen murtama. Vaikka hänen tuoreena isänä pitäisi elää elämänsä ihaninta aikaa, hän joutuu sinnittelemään keskellä pahinta painajaistaan.

– Tilanne on se, että minulla on kolmekuukautinen tytär, jota en ole koskaan tavannut, Johnny huokaa syvään.

– Pitkään toivomani oma lapsi syntyi marraskuussa, mutta äiti ei anna minun nähdä vauvaa.

Oho! BB-Johnny Kuoppalasta tulee isä - tältä hän näyttää nykyisin!

Kaikki alkoi syksyllä 2018, kun Johnny tapasi Tinderissä viehättävän naisen. Parin suhde syveni nopeasti, ja he muuttivat pian yhteiseen asuntoon.

– Riitelimme kuitenkin jatkuvasti, ja lopulta vihelsin pelin poikki.

Pari piti eron jälkeenkin vielä säännöllisesti yhteyttä. Hieman ennen koronapandemian alkua tapaaminen päättyi isoon riitaan, jonka jälkeen Johnny totesi, että suhde oli tullut lopulliseen päätökseensä.

Paratiisihotelli-tosi-tv-sarjaan Johnny (oik.) osallistui 2015.
Paratiisihotelli-tosi-tv-sarjaan Johnny (oik.) osallistui 2015.

– Sitten eräs päivä minulle kilahti Facebookiin viesti, jossa exäni ilmoitti minulle olevansa raskaana. En aluksi uskonut asiaa, mutta lopulta ymmärsin, että minusta todellakin on tulossa isä. Olin toivonut omaa lasta teini-ikäisestä lähtien, joten luonnollisesti olin onneni kukkuloilla.

BB-Johnny Kuoppalasta tuli isä - mutta ei ole tavannut lastaan: "Ei ole päivääkään, etten itkisi"

Tulevat vanhemmat päättivät toimia lapsen parhaaksi, ja he muuttivat jälleen yhteen ja suunnittelivat lapsen yhteishuoltajuutta.

– Vaikka yritimme kaikkemme, niin ei siitä mitään tullut. Syyskuussa riitelimme jälleen rajusti puhelimessa. Pian tämän jälkeen sain exäni sukulaiselta viestin, että kaikki kommunikointi siitä eteenpäin tapahtuu hänen kauttaan.

Radio Rock -juontajat halvensivat tosi-tv-tähteä julmin sanoin - nyt puhuu v**un pelleksi haukuttu Kuoppala!

Muutama viikko sitten Johnny sai viimein dna-testin avulla todistettua olevansa lapsen biologinen isä. Vasta tämän jälkeen hän sai digi- ja väestötietojärjestelmään virallisen tiedon lapsestaan.

– Tämä merkintä tarvitaan, jotta voi oikeusteitse lähteä hakemaan tapaamisoikeutta. Olen menettänyt lähes neljä kuukautta lapseni elämästä. En nähnyt hänen ensimmäistä jouluaan. Tätä aikaa ei voi korvata millään, Johnny murehtii.

Seiskasta

TILAA SEISKA TÄSTÄ!