fbq
Uutiset
03.12.2020 18:18
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: seiskan arkisto ja Facebook
Johnny Kuoppala
BB-Johnny Kuoppalasta tuli isä - mutta ei ole tavannut lastaan: "Ei ole päivääkään, etten itkisi"
Uutiset
03.12.2020 18:18
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: seiskan arkisto ja Facebook

Big Brother Suomi 2008 ja Paratiisihotelli -ohjelmista tuttu Johnny Kuoppala on tuore isä. Tyttövauva syntyi perjantaina 27. marraskuuta, mutta Johnny ei ole vielä saanut mahdollisuutta tavata jälkeläistään.

Nyt Johnny julkaisi sydäntä riipaisevan kirjoituksen julkisella Facebook-tilillään.

- Oletko miettinyt miltä tuntuu kun rakastat lastasi, mutta et ole koskaan saanut häntä tavata. Tiedät hänen olevan olemassa, mutta et ole koskaan nähnyt, kuullut, tuntenut tai haistanut häntä. Hän on sinun jälkeläisesi, mutta hänet on viety sinulta jo ennen hänen syntymäänsä. Sydämesi palaa halusta saada rakastaa lastasi ja viettää hänen kanssaan aikaa ja kokea se onni.. Sen sijaan se kaikki viedään sinulta ja koet läpi tunnetta kuin kauan ja paljon odottamasi lapsesi olisi syntynyt yllättäen kuolleena tai kuollut synnytykseen, Johnny aloitti pitkän kirjoituksensa.

Lue myös: Oho! BB-Johnny Kuoppalasta tulee isä - tältä hän näyttää nykyisin!

Tosi-tv-tähti ja dj haluaisi olla lapsensa elämässä läsnä ja saada kokea isyys.

- Olen rikki. Olen hajalla. Palasina. Ei ole päivääkään etten itkisi. Eikä mikään helpota. Puhuminen aiheesta räjäyttää vain tunteiden vuoristoradan ja itku pääsee vuolaana ulos, Johnny kuvailee tunteitaan sosiaalisessa mediassa.

Johnny kertoi kesällä Seiskalle, että hän tutustui lapsensa äitiin Tinder-treffipalvelussa pari vuotta sitten. Seurustelusuhde oli kestänyt tuolloin vuoden verran. Nyt kaksikko ei ole väleissä.

- Lapseni ollessa vielä vauva, ei hän vielä kärsi tästä varsinaisesti. Mutta miten tämä kaikki tulee vaikuttamaan tulevaisuudessa tähän kolmen ihmisen piirileikkiin, oikeudenkäynnit, kiistat, riitelyt. Nyt kärsin minä, ja myöhemmin kärsii lapsi, Johnny kirjoitti Facebook-julkaisussaan.

Uusi tatuointi ja halu saada muutoksia

Seiskan tavoittama Johnny Kuoppala on onnellinen isyydestä mutta huolissaan siitä, miten vaikeaa isyyden juridisesti tunnustaminen on.

- Minusta tuli pienen tytön rakastava isä, vaikka vielä en ole lastani päässyt näkemään. Lasten ja isien oikeudet ovat vielä pahasti epätasa-arvossa ja näihin asioihin tulisi saada muutoksia. Odotan suuresti, että pääsisin tapaamaan mahdollisimman pian lapseni, kunhan saan juridisen isyyteni, Johnny purkaa ajatuksiaan.

Johnny oli otattanut itselleen uuden viikinkiaiheisen tatuoinnin, johon on painettu lapsen syntymäaika.

- Olen myös liittynyt kahteen eri lapsien ja isien oikeuksia edistävään ryhmään, ja haluaisinkin että näistä asioista puhuttaisiin avoimemmin. Onko todella niin, että saatan joutua odottamaan byrokratian takia monta kuukautta, ennen kuin saan pitää rakasta lastani ensimmäistä kertaa sylissä, Johnny toteaa.

Lue tästä Johnnyn koko Facebook-kirjoitus: