fbq
Tosi-tv-tähti Jenna Mäkikyrö löysi uuden rakkauden – välimatka satoja kilometrejä: "Näemme pari kertaa kuussa - luotan häneen" | Seiska
Kotimaa
05.10.2021 11:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Jenna Mäkikyrö
Tosi-tv-tähti Jenna Mäkikyrö löysi uuden rakkauden – välimatka satoja kilometrejä: "Näemme pari kertaa kuussa - luotan häneen"
Kotimaa
05.10.2021 11:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Tosi-tv-tähti Jenna Mäkikyrö on löytänyt uuden rakkauden.

Jenna on ravannut Helsingin ja pohjoisemman Suomen väliä jo jonkin aikaa. Hän on ollut hoitamassa ystävänsä lasta, mutta se ei suinkaan ole ainoa syy matkoihin.

- Olen alkanut seurustella pohjoisessa asuvan miehen kanssa. Hän ei ole julkisuudesta tuttu. Olen ollut todella paljon pohjoisessa viime aikoina. Olen ollut lapsenvahtina, mutta parisuhde on myös merkittävä syy pohjoisessa viettämälleni ajalle, Jenna kertoo Seiskalle.

Jenna on tuntenut nykyisen poikaystävänsä jo kahdeksan vuotta.

- Olemme aikoinaan tapailleet toisiamme. Nyt aloimme viettää todella paljon aikaa yhdessä, ja sitten päätimme olla yhdessä. Olemme olleet todella hyvissä väleissä kaikki nämä vuodet ja viettäneet aikaa ystävinä, mutta nyt kaikki syveni. Tajusimme, että meillä on hyvä olla toistemme kanssa.

Lue myös: Jenna Mäkikyrön ja Ex and the City -Stellan salatut seksisessiot – kimppakivaa miesten ja naisten kanssa: ”Löysimme yhteisen sävelen”

Julkisuuskuva ei häiritse

Jenna tunnetaan räväkkänä persoonana, eikä hän säästele sanojaan tosi-tv-sarjoissaan tai Niko Saarisen kanssa vetämässään Nikotellen-podcastissa. Jenna on kertonut Nikotellen-podcastissa hyvin avoimesti menneisyydestään ja miesseikkailuistaan. Tämä ei Jennan poikaystävää haittaa.

- Hän tietää minun olevan räväkkä, enkä aio lopettaa menneisyydestäni puhumista. Se on kuitenkin osa minua, ja hän hyväksyy sen. Tietysti arvostan ja kunnioitan häntä niin paljon, etten puhu esimerkiksi meidän parisuhteemme asioista. 

Jennan uusi suhde tuodaan esille podcast-sarjan tulevassa jaksossa.

- Tämä on niin suuri elämänmuutos, ja haluan podcastimme kuuntelijoiden tietävän, miksi en käy treffeillä tai sekoile miesten kanssa. En aio puhua asiasta sen kummemmin, koska arvostan poikaystäväni yksityisyyttä.

Lue myös: Jenna Mäkikyrö näki tv-muhinointinsa – häpesi silmät päästään: ”Minulla ei ollut muistikuvaa tapahtuneesta”

Luottamus kunnossa

Jenna on kertonut olleensa pitkään mustasukkainen ihminen, joka tarvitsee paljon huomiota kumppaniltaan. Nyt, kun välimatkaa on aiempaa enemmän, on Jenna huomannut löytäneensä sisäisen rauhan ja tasapainon.

- Uskon kaukosuhteen olevan hyvä asia. Olen ollut aina sellainen sata lasissa -tyyppi, joten välimatka voi olla oikeasti hyväkin asia. Näemme toisiamme pari kertaa kuussa vähän pidemmän aikaa, ja se on mielestäni ihan hyvä näin alkuun, Jenna pohtii.

- Vielä ei ole tullut mustasukkaisuutta välimatkasta huolimatta. Minä kerron hänelle missä olen ja kenen kanssa, ja hän tekee samoin. En ole huomannut haasteita ainakaan vielä. En koe olevani mustasukkainen, koska tiedän, keiden kanssa hän liikkuu. Sehän on luottamuskysymys.

Jenna ja hänen poikaystävänsä eivät ole sanoneet toisilleen vielä suurta r-sanaa.

- Rakkaus on niin voimakas sana, etten uskalla puhua siitä vielä. Olen todella ihastunut.