fbq
Kotimaa
25.06.2021 15:08
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Timo Korhonen
Topi Sukari
Topi Sukari toipuu onnettomuudesta luksusolosuhteissa: "Pelotti, pääsenkö enää juoksemaan"
Kotimaa
25.06.2021 15:08
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Timo Korhonen

Liikemies Topi Sukari, 67, ja hänen vaimonsa Nadja, 50, viettävät juhannuksen kaupungissa, koska helmikuussa jalkansa hiihtäessä telonut Topi haluaa päästä mahdollisimman helpolla.

Rikkaat ja rahattomat -sarjassakin nähdyn Turussa sijaitsevan luksushuoneiston jättiterassi porealtaineen ja aurinkovuoteineen tyydyttää kyllä mökkikaipuun.

Lue myös: Luksushuoneiston jättiterassi korvaa kesämökin! Topi ja Nadja Sukari viettävät kaupunkijuhannuksen

Akillesjänteen katkeaminen pysäytti aktiivisen Topin liikuntaharrastuksen.

– Kyllä me Kustavin mökilläkin voisimme olla, mutta täällä kaupungissa on aika vaivatonta. Nyt voin jo kävellä, mutta jossain vaiheessa pelotti, pääsenkö enää ollenkaan juoksemaan.

Onneksi Topi oli rautaisessa kunnossa ennen jänteen katkeamista, ja toipuminen on edennyt suht’ hyvin.

– Lääkäri sanoi, että jos olisin ollut ylipainoinen ja tupakoija, ei leikkaus olisi ollut mahdollinen. Päätin, että kyllä minä vielä juoksen!

Sukarit istuvat rakkaustuolissaan. – Kun Nadja vieraili luonani ensimmäisen kerran yli kolme vuotta sitten, hän istui tässä tuolissa ja huomasi rakastavansa minua, Topi herkistelee.
Sukarit istuvat rakkaustuolissaan. – Kun Nadja vieraili luonani ensimmäisen kerran yli kolme vuotta sitten, hän istui tässä tuolissa ja huomasi rakastavansa minua, Topi herkistelee.

Lue myös: Kuva ei herkille! Miljonääri Topi Sukari, 66, rajussa hiihto-onnettomuudessa – jalka hurjassa kunnossa: ”On siinä ainakin 20-senttinen haava!”

Pahoinpitely laivalla

Petipotilaana Topilla on ollut aikaa muistella menneitä. Terveys ei ole aina ollut itsestäänselvyys. Vuonna 2008 Sukarin huvilalla Kustavissa tapahtui ikävä välikohtaus, kun Topin mökillä vieraina olleen pariskunnan mies kävi teräaseella Sukarin silloisen vaimon kimppuun.

Myös Topi sai osumaa. Välikohtaus vaikutti siten, ettei Topi enää kutsu kotiinsa puolituntemattomia ihmisiä.

– Alkoholi ei sovi kaikille. Puukotuksesta ei jäänyt minulle pysyviä vammoja, käteen tuli pieni osuma.

Muutama vuosi sitten Topin kimppuun käytiin ruotsinlaivalla. Yleisessä wc:ssä tuntematon mies hyökkäsi takaapäin yrittäjän kimppuun ja paiskasi seinään.

– Se todella säikäytti. Mies otettiin onneksi kiinni, ja hän vietti loppuristeilyn laivan putkassa. En tehnyt asiasta rikosilmoitusta, koska en saanut pysyviä vammoja.