Katso kuva!

Kuva ei herkille! Miljonääri Topi Sukari, 66, rajussa hiihto-onnettomuudessa – jalka hurjassa kunnossa: ”On siinä ainakin 20-senttinen haava!”

Kotimaa | 28.02.2021 14:35

Ideaparkin isänä ja Masku-sohvaimperiumin keisarina tunnettu Toivo ”Topi” Sukari, 66, toipuu parhaillaan hiihtohaaverista. Varsinaissuomalainen liikemies loukkasi itsensä viikko sitten lauantaina (20.2.) sivakoidessaan kotikulmiensa kuuluisalla hiekkakuoppa-alueella, niin sanotulla Maskun Rivieralla.

– Siellä on hyvät ladut. Olin hiihtelemässä viimeistä kierrosta 13 kilometrin lenkistä, kun kaaduin. Se tapahtui alamäessä ja tajusin heti, että nyt taisi käydä pahasti, Topi sanoo Seiskalle.

– Tietysti sen haaverin piti sattua vielä ihan Maskun huonekaluliikkeen vieressä. Kinkkasin sitten autolleni ja ajoin lääkäriin, josta sain maanantaiksi lähetteen magneettikuviin.

Lue myös: Topi Sukari ottaa kaiken irti lumisesta talvesta – Nadja-rakas ei pysy pystyssä hiihtoladulla: ”Kazakstanissa ei tainnut olla edes suksia”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toivo Sukari (@topi.sukari)

Karu tuomio

Magneettikuvien tulokset tulivat tiistaina (23.2.). Lekurin tuomio oli karu: miljonäärin akillesjänne oli katkennut. Vamma vaati leikkauksen, joka järjestyi jo seuraavalle päivälle.

– Terveystalossa olisi päästy leikkaamaan vasta viikon päästä, mutta eihän minulle sellainen sopinut ollenkaan. Tein selväksi, että jalkani pitää saada heti leikattua. Onneksi se sitten onnistui Mehiläisessä, Topi hymähtää.

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Topi Sukarin koronamaskityyli herätti hilpeyttä

– Se olikin vähän isompi leikkaus, kun kesti kaikkinensa kolme tuntia. Jännettä venytettiin ja kiinnitettiin pulteilla kantaluuhun. Ei mikään helppo juttu. Kuvasimme Nadjan kanssa jalkani leikkauksen jälkeen, ja on siinä ainakin 20-senttinen leikkaushaava.

Huom! Oheinen kuva ei välttämättä sovi herkille:

Tältä näyttää Topi Sukarin "ainakin 20-senttinen" leikkaushaava. KUVA: TOPIN KOTIALBUMI
Tältä näyttää Topi Sukarin "ainakin 20-senttinen" leikkaushaava. KUVA: TOPIN KOTIALBUMI

Pamahti jo aiemmin?

Topi pitää myös mahdollisena, että viikon takainen hiihto-onnettomuus oli vain viimeinen niitti jo ennestään kolhitulle koivelle. Hän loukkasi juurikin akillesjänteensä juoksulenkillä lomailtuaan hiljattain Espanjassa.

– Kävin jo sen jälkeen lääkärissä, joka sanoi, että pitäisi malttaa ottaa rauhallisesti. Lääkärin mukaan en olisi saanut harrastaa muuta liikuntaa kuin hiihtoa, joten uskaltauduin sitten hiihtämään.

– Näin jälkikäteen ajatellen voi tietysti miettiä, oliko fiksua mennä edes hiihtämään. Miksi minun piti sinne mennä? No, nyt kävi sitten näin, miljonääri harmittelee.

Topi toipuu nyt kotosalla. - Täällä ollaan vuoteen omana. Onneksi Nadja hoivaa!
Terveisiä Seiskan lukijoille! Kovia kokenut Topi toipuu nyt kotosalla. - Täällä ollaan vuoteen omana. Onneksi Nadja hoivaa!

Pitkä toipumisaika

Nyt edessä on kuulemma kuukausikaupalla toipumista. Vaikka varakkaan herrasmiehen pitäisi palautua täysin ennalleen, toipilaana olo on tiukka paikka Topille. Mies kun on tottunut treenaamaan useita kertoja viikossa.

Lue myös: Täydellisestä katastrofista tulikin ennätysbisnes! Topi Sukari pelkäsi elämäntyönsä puolesta

– Nyt pitäisi vain malttaa pötkötellä sängyssä. Onhan tämä vähän kurjaa, kun paranemisaika on sen verran pitkä. Tämän vamman kanssa pitää nyt vain elää vähän pidempään, miljonääri harmittelee.

– Muutama kuukausi mennään keppien kanssa, joten ei tämä ihan nopeasti korjaannu. Mutta kyllä tästä selvitään, Sukari sanoo ja nostaa peukalon ylös.

Mitä Nadja on mieltä miehensä hoivaamisesta? Lue se pian Seiskan netistä!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus & Topin albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!