fbq
Kotimaa
15.04.2021 15:46
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Toni Wirtanen
Toni Wirtanen teki supernäyttävän paluun sosiaaliseen mediaan! Martta-tyttären ottama kuva kerää kehuja - "Pelkkää talenttii!"
Kotimaa
15.04.2021 15:46
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Apulanta-yhtyeessä vaikuttava rokkikukko ja The Voice of Finland -ohjelman tähtituomari Toni Wirtanen, 46, teki näyttävän paluun sosiaaliseen mediaan. Lähes viiden kuukauden tauko Instagramista päättyi rocktähden julkaistua itsestään huikean kuvan, jossa Toni katsoo keskittyneesti kaukaisuuteen valonsäteiden luodessa sateenkaaren värit muusikon kasvoille.

Lue myös: Tunnistaisitko?! Toni Wirtanen ja Tuukka Temonen ikivanhassa Apulanta-kuvassa: "Terävän näköistä jengiä"

Taitava kuvaaja

Kuvan on napannut itseoikeutetusti Tonin ja hänen puolisonsa muusikko Jannika B:n Martta-tytär.

Mä en aina tee näyttävää comebackiä instaan monen kuukauden breikin jälkeen, mut kun mä teen, mä teen sen Martan ottamalla laserkatsekuvalla! Ei filtterii, pelkkää talenttii! Toni kirjoitti Instagram-tilillään kuvan yhteydessä.

Ylpeä isä kertoo kuvatekstissään myös, että huomisessa TVOF-semifinaalissa esiintyy hänen ja Apulannan rumpalin Sipe Santapukin luotsaama soitinyhtye. Rokkikukko pyytääkin kommentoimaan pirunsarvi-käsimerkin, jos musiikki uppoaa kuuntelijaan.

Jos ei lähe ni kuuntele kovempaa, kuuluu yksinkertainen ohjeistus.

Lue myös: Apulannan rokkikukot Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki kesyyntyivät perheenisiksi: Emme koskaan heitelleet telkkareita!

Toni on myös tehnyt tarkkasilmäisen huomion koskien rokkitähden vaatetusta Instagramiin palaamista juhlistavassa kuvassa.

Voi vidy. Sen kerran kun tekee näyttävän paluun, ni kandee tehdä se samalla paidalla, kuin lähtiessäkin!

Laatuaikaa tyttären kanssa

Heinolasta nuorisopunkkarina uransa aloittanut Toni kertoi Seiskalle viime syksynä, että on viettänyt pandemia-aikaa kotonaan pelaillen tyttärensä kanssa konsolipelejä.

– Meikäläinenhän on tunnetusti aikamoinen nörtti. Ja vaikkei se varmasti ole minkään kasvattajaliiton suosittelemaa, niin olemme Martan kanssa pelanneet sellaisia lapsille sopivia konsolipelejä, ikään kuin isä–tytär-kombona. Eikä se ole ollut millään lailla zombimaista ruutuun tuijottamista, vaan aivan helkkarin hauskaa, Toni alleviivasi tuolloin.

Rokkikukko kertoi, ettei perhe-elämän tarvitse olla tylsää, vaikka sitä keikkailevalle artistille onkin keikkojen puutteen vuoksi siunaantunut normaalia enemmän.

– Viisivuotiaan kanssa pelatessa löytää ihan uusia ulottuvuuksia. Nauramme paljon, ja meillä on hiton hyvä meininki!

Lue myös: Muusikko Toni Wirtanen nauttii isyyden tuomista mahdollisuuksista: ”Ei varmasti ole kasvattajaliiton suosittelemaa!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »