fbq
Toni ja Janet

Toni Nieminen sai Janet-rakkaaltaan yllättävän kannustimen - vastasi lahjukseen hauskalla herkulla

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen nautiskelee elämästä vaimoksi kutsumansa Janet-rakkaan kanssa. Todellisuudessa pari on vaihtanut keskenään vasta kihlasormuksia, mutta häitä suunnitellaan jo ahkerasti.

Umpirakastunut Toni Nieminen ja Janet-kulta: Häitä suunnitellaan

Viikonlopun kynnyksellä Toni päivitti kuulumisiaan parisuhdearkensa keskeltä. Mäkihyppylegenda oli vastaanottanut rakkaaltaan liikuntaan kannustavan lahjan.

Sain vaimolta lahjaksi Elixian kuntosalijäsenyyden. Paripäivää olen nyt käynyt salilla vääntämässä, joten projekti ukko kesäkuntoon on jo hyvässä vauhdissa, Toni kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toni ei paljasta käyvätkö rakastavaiset kuntosalilla yhdessä ahkeroimassa, mutta ainakin mäkisankarin paluu kuntoilun ääreen on lähtenyt sutjakkaasti liikkeelle. 

Kihloihin mennyt Toni Nieminen avoimena rakkaudestaan - tapasi kultansa ensi kertaa todella yllättävässä paikassa: ”Olen tosi onnellinen nyt”

Treenaamisen lisäksi Toni paljastaa laittaneensa myös ruokavalionsa kuntoon. Julkaisemansa kuvan perusteella totuus on kuitenkin hieman toisenlainen.

Toni pitelee kädessään suomalaisille tuttua välipalaherkkua, roiskeläppäpizzaa.

Aihetunnisteeksi Toni on kirjoittanut kuvalleen iltapalaa.

Aika näyttää saako Toni pidettyä kiinni kuntoilurutiinistaan ja minkälainen rantaleijona Niemisestä lopulta kuoriutuukaan.

Toni Nieminen häkeltyi – Seiska löysi mäkisankarin kadonneet muistot

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toni ja Janet ovat pitäneet yhtä noin puolentoista vuoden ajan. Pari kohtasi toisensa vuoden 2020 kesällä ja kihlat vaihdettiin viime elokuussa.

Toni paljasti Seiskalle syksyllä tavanneensa rakkaansa ensimmäisen kerran lenkkipolulla.

- Minunkin kohdallani rakastuminen tapahtui juuri silloin, kun sitä vähiten odotin. Tämä on vähän klisee, mutta minulle se kävi juuri niin, Toni päivitteli tuolloin.