fbqKihloihin mennyt Toni Nieminen avoimena rakkaudestaan - tapasi kultansa ensi kertaa todella yllättävässä paikassa: ”Olen tosi onnellinen nyt” | Seiska
Kotimaa
02.10.2021 21:21
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen
Toni Nieminen
Kihloihin mennyt Toni Nieminen avoimena rakkaudestaan - tapasi kultansa ensi kertaa todella yllättävässä paikassa: ”Olen tosi onnellinen nyt”
Kotimaa
02.10.2021 21:21
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen paiskii tällä hetkellä kiinteistönvälittäjän hommia, ja syksy onkin hänen mukaansa kiireinen. Rakkausrintamallakin sujuu hyvin. Toni nimittäin meni elokuussa kihloihin vuoden seurustelun jälkeen. Pari tapasi toisensa yllättävissä merkeissä.

- Törmäsimme lenkkipolulla Leppävaarassa, hän pohjustaa Matinkylä-Olarin 24h Fressi-kuntosalin avajaisissa.

- Minunkin kohdallani rakastuminen tapahtui juuri silloin, kun sitä vähiten odotin. Tämä on vähän klisee, mutta minulle se kävi juuri niin.

Toni kertoo, ettei näe syytä olla uskomatta rakkauteen.

- Kyllähän jos rakkaudesta puhutaan, niin se on varmasti asia, jota jokainen haluaa elämäänsä, ja asia, joka on joskus koetuksellakin. En ole halunnut hukata sitä, ja hyvä niin.

Lue lisää: Toni Nieminen kihloihin vuoden seurustelun jälkeen - Kalle Palander ei onnittele: "En oo tulossa häihin"

Toni Nieminen

 

HALUAA NAUTTIA

Toni kertoo olevansa tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa. Mies ei halua vertailla nykyistä suhdetta aiempiin, koska menneet ovat menneitä.

- Ei ole kellekään oikein vertailla. Olen tosi onnellinen nyt, ja haluan nauttia siitä. Meillä on keskenään jotain sellaista, mitä monella ei ole, ja se olkoon meidän välinen juttumme.

- Onhan tässä sattunut ja tapahtunut kaikenlaista, ja asiat ovat saaneet osittain vääriä mittasuhteita. On paljon tapahtumia, jotka eivät välttämättä ole tosiasiassa niin, kuin niistä on uutisoitu. Se ehkä heijastuu monina väärinkäsityksinä ihmisille, jotka eivät oikeasti tiedä tai tunne minua, hän pohtii.

Lue lisää: Harvinainen yhteiskuva julki! Toni Nieminen poseeraa uuden rakkaansa kanssa talvisissa meiningeissä - katso!

Samassa tilaisuudessa vieraili myös Selviytyjät-tähti Aarni Mikkola. Katso Aarnin mielipide kisakokemuksesta videolta!