fbq
Maisa Torppa

Toimittajan kommentti Maisa Torpan rikosepäilystä: Vaikenemisen aika on ohi – Maisan elämä on räjähtelevä ruutitynnyri

Olen seurannut Maisa Torpan julkisuustaivalta lähietäisyydeltä yli kymmenen vuoden ajan. En tiedä ketään toista julkkista, jonka some-imago ja arkielämä ovat niin täydellisessä ristiriidassa.

Maisa on rakentanut Instagramiin täydellisen kuplan, mutta todellisuudessa hänen elämänsä on kuin ruutitynnyri, joka säännöllisin syklein räjähtää palasiksi. Kun kysyy kohublondilta itseltään, hän ei ole ikinä tehnyt mitään väärää, vaan vika on aina muissa.  

Maisa Torpan epäillään uhanneen lasta puukolla – poliisi käynnisti esitutkinnan

Oudot some-ilmiöt eivät lakkaa ihmetyttämästä. Vaikka uutiset kertoisivat Maisan tehneen mitä vain törkeyksiä, sadat uskolliset rengit kehuvat häntä kilpaa Instagramissa. Myös naistenlehdet menivät pitkään samaan vipuun, kun antoivat Maisan esittää enkeliä kaaoksen keskellä. Kynttilä on tosin mennyt vinttiin, sillä enää ei ole palstatilaa herunut.

Yhä on tahoja, jotka eivät ymmärrä, mitä on lähdekriittisyys. Lukijan on hyvä osata erottaa Maria Veitolan yökyläilyt ja Discoveryn Gossip Moms Suomi -tosi-tv-ohjelmat journalismista. On olemassa syitä, miksi Maisan sekoiluista on kerrottu vain jäävuoren huippu. Viime marraskuussa kuitenkin epäillään tapahtuneen jotain sellaista, josta ei ole enää syytä vaieta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kulissien romahtaminen voi olla suuri helpotus. Jos ei henkilölle itselleen, niin ympärillä olevilta ihmisiltä kunnon rysäys voi säästää paljon surua ja kärsimystä.