fbq
Ina Mikkola

Toimittaja Ina Mikkola pääsi eroon kepeistä - ikävät kivut riesana: "Minun on pitänyt jättää hommia väliin"

Toimittaja Ina Mikkola ilmestyi eilen (20.12.) Vinski ja näkymättömyyspulveri -elokuvan kutsuvierastilaisuuteen. Televisiosta tutulla tähdellä ei enää ollut kainalosauvoja taannoisen polven eturistisideleikkauksen jäljiltä. Pitkään kestävä kuntoutus on kuitenkin yhä kesken.

Ina kertoi jalkansa tilasta Seiskalle ennen elokuvan alkua.

- Noh, sillä nyt kävellään… mutta tämä taas vähän reistailee ja sattuu. Kipu oli välillä poissa, mutta taas se palasi. Pitää hanakasti keskittyä kuntouttamiseen.

Toimittajasta on hankala ylläpitää jalan treenaamista, sillä hän sanoo, ettei hänellä ole varsinaista kuntosalirutiinia.

- Minun on pitänyt valitettavasti jättää jotkut hommat väliin. Kyllä tämä tästä, pitää vaan jumpata. Mutta pitkälle ensi vuoteen menee, ennen kuin tämä on kunnossa, tähti harmittelee.

Lokuussa Ina kertoi Seiskalle leikkauksensa kulusta ja keppeihin totuttelusta.

Ina Mikkola
Ina käytti vielä lokakuisessa Miss Helsinki -finaalissa keppejä, mutta nyt toimittaja tallusteli Vinski ja näkymättömyyspulveri -elokuvan punaiselle matolle ilman apuvälineitä.

Jalkaleikkauksesta toipuva Ina Mikkola: ”v*tutus ei enää auta” – harmittelee keppiensä ulkonäköä!

Oikuttelevasta jalasta huolimatta Inalla on myös hyviä uutisia jaettavanaan.

- Perustin tänä vuonna tuotantoyhtiön, ja sain ensimmäisen dokumenttisarjaprojektini tuotantoon. Olen siitä ihan superfiiliksissä.

Myös Inan tuore Valtakirjani-teos on saanut hänen mukaansa hyvän vastaanoton.

 - Aihe on niin suuri, eikä moni ehkä tiennyt, mitä siltä odottaa. Olen saanut julkaisun jälkeen viestejä, että olipa kiinnostava lähestymistapa isoa aihealuetta eli valtaa kohtaan.

- Sain myös tänään tietää, että viime vuonna julkaistua Runkkarin käsikirjaa on myyty vielä tänäkin vuonna ihan sikana! toimittaja kertoo hymyillen.

Ina Mikkola kohtasi ikävän vastoinkäymisen - joutuu leikkaukseen