fbq
Vilma ja Juuso

TIS-Vilmalta ja Juusolta herkkä kuva – ex-pariskunnan päivityksessä kiinnostava yksityiskohta

Temptation Island Suomeen peräti kaksi kertaa osallistuneet Juuso ja Vilma ovat jo pitkään olleet spekulaatioiden kohteena. Tämä johtuu siitä, että pariskunta erosi viime vuonna, eikä ole ilmoittanut palanneensa yhteen. Tästä huolimatta heidät nähdään usein lastensa kanssa yhdessä julkisilla paikoilla, sekä he jakavat sosiaalisessa mediassa yhteistä sisältöä.

Eronneet TIS-Vilma ja Juuso viihtyivät yhdessä uimarannalla - paljastavat yhteiskuvat: "Hempeyttä oli havaittavissa"

Tänään sunnuntaina (31.7.) Vilma julkaisi suloisen kuvan, jonka yhteydessä Vilma paljastaa kesäkuussa syntyneen pojan nimen. Otoksessa Vilma ja Juuso pitelevät yhdessä pienokaistaan.


- Rakas, ihana poikamme Leon Aleksander Lehmusvyöry. Leon tarkoittaa myös leijonaa! Vilma kirjoittaa.

Oho, Temptation Islandin kohupari Vilma ja Juuso menevät naimisiin - häät nähdään suositussa tv-sarjassa!


Myös Vilman ja Juuson Nella-tyttären sukunimi on valittu isänsä mukaan. Vilma ja Juuso eivät ole naimisissa. Usein vastaavissa tilanteissa lapset nimetään äidin sukunimen mukaan, mutta tosi-tv-pariskunta on tehnyt tässä asiassa omanlaisen päätöksensä.


Vilma myös kirjoittaa, että he haluavat kasvattaa lapsistaan vahvoja. Tähän kuuluu Vilman mukaan esimerkiksi mahdollisimman vahva itsetunto.
Alun perin Vilma kertoi raskaudestaan hänen ja Henna Kalinaisen Mamma Mia -podcastissa. 


- Erosin lasten isästä syyskuussa. Meillä oli tämmönen tunteikas ero, jossa sitten haluttiin muistella hyviä asioita ja mä tulin raskaaksi. En siis tosiaan tiennyt silloin. Sain tietää raskaudesta lokakuun puolessa välissä. Tämmönen viimeinen lennokas kokemus ja sieltä tuli lapsi, Vilma taustoitti podcastissa.


Myöhemmin samassa podcastissa Vilma ei vahvistanut heidän olevan yhdessä, mutta toisaalta sanoi, ettei määrittelisi itseään sinkuksikaan.

Podcast: Eronneet TIS-Vilma ja Juuso: "Pari kertaa ollaan puuhailtu"