fbq
Eveliina Uosukainen ja Daniel Lehtonen

TIS-Eve joutui vakavaan onnettomuuteen: "Joku ajoi yli jalkakäytävällä" - Bile-Dani valvoo vierellä sairaalassa

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Eveliina Uosukainen eli TIS-Eve on joutunut hurjaan onnettomuuteen ja makaa tällä hetkellä sairaalasängyssä.

Even miesystävä, tosi-tv-tähti Daniel "Bile-Dani" Lehtonen kertoo tapaturmasta Instagram-tarinoissaan. Hän on lisännyt sosiaaliseen mediaan äänettömän videon, jossa Eve istuu jalka paketissa lääkärin ilmeisesti keskustellessa tämän kanssa.

- Huhhuh.. Melkoinen yö sairaalassa, Dani kirjoittaa videon yhteyteen.

- Joku ajoi Even yli jalkakäytävällä & nilkka meni suomeksi sanottuna "paskaksi", hän paljastaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Nyt odotellaan leikkausta ja sen jälkeen alkaa selvittäminen poliisin kanssa.

Dani on lisäksi jakanut kuvan, jossa näyttää lähinnä koko yön valvoneelta. Otoksessa uupunut Dani osoittaa epämukavan näköistä tuolia, ja paljastaa sen olleen hänen petinsä edellisyönä.

Dani-rakkaansa kanssa Espanjassa asuva TIS-Eve julkaisi itsestään ennen ja jälkeen -kuvia: Häkellyttävän nopea muutos

Onnettomuudessa ei onneksi sattunut pahemmin, vaan Eve pystyy juttelemaan omilla videoillaan sairaalasängystäkin käsin. Hän on kirjoittanut tarinoihin oman puolensa tapahtumien kulusta.

- Kiva kuvauspäivä sai eilen illasta huonomman käänteen kun lähin hakee pakettia postista ja mun yli ajettiin (ihan kirjaimellisesti) kävelytiellä, Eve kirjoittaa järkyttävästä tapaturmasta.

- Kivut on ollut kovat, itketty tuntikaupalla ja yö vietetty sairaalassa. Nyt odotan leikkaukseen pääsyä, hän päivittää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

TIS-Eve rajussa liikenneonnettomuudessa, lensi skootterilta asfalttiin - rajut kuvat julki: "Vieläkin nousee paha olo kuvia katsoessa"

Dani ja Eve ovat seurustelleet yli kuusi vuotta. He tapasivat Temptation Island Suomessa, ja ovat osallistuneet ohjelmaan sekä sinkkuina että pariskuntana. Tosi-tv-tähtenä tunnettu Dani on osallistunut lisäksi esimerkiksi deittiohjelma Hottiksiin ja Selviytyjät Suomeen

Musiikkia tekevä Dani vaihtoi taiteilijanimensä Idlemaniksi, ja julkaisi vastikään uutta musiikkia.

- Päätin tehdä uuden tulemisen aivan uudella nimellä Idleman, joka on anagrammi nimestäni Daniel M toisen nimeni Martinin etukirjaimen mukaan. Bile-Dani kuoli ja Idleman syntyi, Dani kertoi Seiskalle.

Oho! Daniel ”Bile-Dani” Lehtosen yllätyspaljastus - julkaisee uutta musiikkia: ”Olen vakavasti otettava artisti”

Arkistovideo: Daniel Lehtonen ja Eveliina-rakas: Tervetuloa kotiimme Espanjaan! 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy