fbq
Temptation Island Suomi

Tis-Elias hakeutui kohusarjan kuvausten jälkeen terapiaan - sai vastauksen tv-katsojia puhuttaneeseen kysymykseen!

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Elias kertoo hakeutuneensa Temptation Island Suomi -sarjan kuvausten jälkeen terapiaan. Hän halusi selvittää, kärsiikö narsismista.

- Tuotanto tarjoaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden terapiakäynteihin. Menin ottamaan sinne selvää, onko minussa pahasti jotain vialla tai mistä häly on syntynyt. Terapeutti sano, että kaikki on show´ta eikä mikään ole totta. Kävimme läpi, onko minussa narsistisia piirteitä. Niitä löytyy, mutta niitä löytyy monesta muustakin. Minua ei kuitenkaan voi luokitella narsistiksi, niin kuin moni netissä haluaa luokitella, Elias kertoo YouTube-kanavallaan.

Elias kertoo, että terapiassa käyminen on ollut avartava kokemus.

- Pysäyttävin kokemus oli, kun sain  terapiassa mietittäväksi vastauksen kysymykseen, ketä haluan, että on kuolinvuoteellani vieressäni. Sain siihen vastauksen, mutta en avaa sitä vielä tässä.

Elias nähdään Nelosella pyörivän Temptation Island Suomi -sarjan neljännellä tuotantokaudella yhdessä Vilma-rakkaansa kanssa. Pariskunta oli ehtinyt seurustella seitsemän kuukautta ennen kuvauksiin osallistumista.

Näin Temptation Island Suomi -sarjan kohutuimman pariskunnan Eliaksen ja Vilman suhde voi tänä päivänä - katso kuvat!

- Suhteemme sai alkunsa Instagramissa. Kun olimme hetken aikaan jutellut Vilman kanssa netissä, tapasimme hänen työpaikallaan, Elias kertoi Seiskalle sarjan pressitilaisuudessa.