Uutiset
Katso kuvat!

Näin Temptation Island Suomi -sarjan kohutuimman pariskunnan Eliaksen ja Vilman suhde voi tänä päivänä - katso kuvat!

08.05.2018 21:46

Temptation Island Suomi -sarjasta tutun pariskunnan Eliaksen ja Vilman suhteen jatko on puhuttanut televisiokatsojia pitkin kevättä. Television kohutuin pariskunta bongattiin tänään tiistaina Ping-festivaaleilla Helsingin Jätkäsaaressa.

- Elias ja Vilma nähtiin läheisissä tunnelmissa Clarion-hotellin aulassa. Näyttää vahvasti siltä, että suhde on kestänyt Temptation Island Suomi -sarjassa nähdyt vaikeudet, Seiskalle raportoidaan.

 

Elias

 

Elias

 

Eliaksen manipulointi puhuttaa

Ulkonäöstään tarkka Elias on Temptation Island Suomi -kauden aikana tehnyt harvinaisen selväksi, että hän etsii puolisokseen ihmistä, kenen kanssa hän saisi mahdollisimman kauniita lapsia. Jonna on kertonut aikaisemmin Eliakselle, että hänen on vaikea saada lapsia.

- En tiedä, oletko huomannut, mutta olenhan minä tällä eniten tosissani etsimässä sitä kiusausta. Siihen vain liittyy niin paljon skidit ja perhe, tulevaisuus. Olen pahoillani, mutta sä et ole yksi niistä syistä, Elias laukoo kylmästi.

Temptation Islandin molemmissa resorteissa on puhuttu useaan otteeseen siitä, kuinka manipuloiva Elias on ja erityisesti siitä, kuinka mies ohjailee avovaimoaan Vilmaa. Tilanne on valitettavasti se, että samaan ansaan on astunut myös Jonna, joka kuin ihmeen kaupalla saa tilanteen sovittua Eliaksen kanssa.

Vasta alle vuosi yhdessä ennen kuvauksia!


Vilma ja Elias olivat pitäneet yhtä seitsemän kuukautta ennen sarjan kuvauksiin osallistumista.

- Suhteemme sai alkunsa Instagramissa. Kun olimme hetken aikaan jutellut Vilman kanssa netissä, tapasimme hänen työpaikallaan, Elias kertoo.

Ensitapaamisen jälkeen Elias pyysi Vilmaa treffeille. Suurimpana koetinkivenä rakastavaiset ovat pitäneet Vilman luonnetta.

- Kun tulen mustasukkaiseksi, annan sen näkyä. Vedän itkupotkuraivareita, Vilma myöntää.

Rakastavaiset uskovat, että mies ja nainen voivat olla myös vain ystäviä.

- Meillä se on mennyt toisinpäin. Jos olen lähtenyt miehen kanssa ulos, Vilma on luullut, että mies on minusta kiinnostunut.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!