fbq
Petra Ollin Indrek-rakas oli painija.

Tiesitkö? Petra Ollin virolainen liikemiesrakas Indrek Vassus oli itsekin painija – katso kuva! ”Indrek oli liian kiltti menestyäkseen!”

Tähtipainija Petra Olli, 24, esitteli joulukuussa Linnan juhlissa virolaisen poikaystävänsä Indrek Vassusin, 39, ensimmäisen kerran julkisuudessa.

Seiska suuntasi Viroon ja selvitti Petran miehen taustat.

Painija Petra Ollin mystisen virolaisrakkaan Indrek Vassusin taustat selvisivät: pyörittää huimaa miljoonabisnestä!

1990-luvulla Indrek oli yksi Viron parhaita poikapainijoita, mutta hänen urheilu-uransa ei lopulta koskaan lähtenyt sellaiseen liitoon kuin kotikaupungissa Viljandissa toivottiin.

Indrek Vassus (vas.) heitti vastustajaansa Lauri Keerigiä vapaapainin Viron mestaruuskisoissa 2005.
Indrek Vassus (vas.) heitti vastustajaansa Lauri Keerigiä vapaapainin Viron mestaruuskisoissa 2005.

− Indrek oli liian kiltti. Painissa pitää olla valmis käyttämään vähän likaisiakin konsteja menestyäkseen, mutta Indrek ei halunnut, miestä 90-luvulla valmentanut Aarne Kõiv, 73, kertoo Seiskalle.

Petra Ollin miljoonabisnestä pyörittävän Indrek-rakkaan työntekijät kituuttavat minipalkalla – 295 euroa kuukaudessa!

Indrek oli vuosia ikäluokkansa kolmen parhaan joukossa Virossa, mutta mainittavaa kansainvälistä menestystä ei herunut, vaikka hän kävi ottamassa mattopainia useasti Suomessakin. Vuonna 1999 hän vyörytti hopeamitalin arvoisesti Finlandia Freestyle Cupissa Ylivieskassa aikuisten sarjassa 63 kiloa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!