fbq
Kotimaa
29.08.2021 23:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Pasi Murto
Minka Kuustonen
Tiesitkö? Minka Kuustosen puoliso on Salkkareista tuttu komistus – kuvat!
Kotimaa
29.08.2021 23:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Pasi Murto

Näyttelijä Minka Kuustonen, 36, saapui Hyvinkäällä järjestettyyn Red Carpet -gaalaan hehkuvana. Näyttelijättären yllä nähtiin upea Marilyn-henkinen mekko, jonka laahus laskeutui kauniisti. Vejits-merkkisen mekon takana ovat suomalaissuunnittelija Olli Turunen sekä thaimaalainen Pornwijit Chuasomboon.

Minkan näyttävän asun ohella huomiota herätti naisen käsipuolessa edustanut puoliso Aku Sipola, 31. Aku on Minkan tapaan myös näyttelijä ja tullut suurelle yleisölle tutuksi Ylen sarjassa Uusi päivä. Viime vuonna Aku debytoi Salatut elämät -sarjassa Jere Sievisen roolissa.

Minka hehkui suomalais-thaimaalaisessa mekossaan. Vierellä poseerasi harvoin nähty puoliso Aku Sipola,
Minka hehkui suomalais-thaimaalaisessa mekossaan. Vierellä poseerasi harvoin nähty puoliso Aku Sipola,

Lue myös: Minka Kuustonen puki päälleen K18-paidan - Mikko-isä lohkaisi varsinaisen isävitsin!

Vaikka Minka ja Aku ovatkin seurustelleet jo vuodesta 2014 lähtien, pariskunta esiintyy yhdessä vain harvoin. Torstaina (26.8.) rakastavaiset saapuivat elokuvafestivaalien avajaisiin kuitenkin kaksin. Punaisella matolla vierekkäin poseerannut pariskunta näytti erityisen onnelliselta ja hyvän tuuliselta. 

Minka ja Aku saivat yhdessä poikavauvan vuonna 2018. Nykyään taaperoikäinen piltti on päässyt perheensä kanssa muun muassa huvipuistoon.

– Minulla on ollut koko kesä lomaa. Olemme mökkeilleet ja hengailleet 3-vuotiaan poikamme kanssa. Kävimme myös Lintsillä, ja hän pääsi tänä kesänä ensimmäistä kertaa laitteisiin, Minka kertoi gaalassa Seiskalle.

– Kahvikupit olivat hurjin laite, mihin hän uskalsi. Hän on selvästi hurjapäisempi kuin minä!

Arkistovideo: Salkkareiden Tunteisiin 2021 -musiikkivideo

Tilaa Seiskan uutiskirje! »