fbq
Kotimaa
20.05.2021 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Teuvo Hakkarainen
Teuvo Hakkaraista puukotettiin vatsaan riidan päätteeksi: kiidätettiin sairaalaan – ase upposi kahvaa myöten!
Kotimaa
20.05.2021 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Kun Euroopan parlamentti sulki syksyllä ovensa koronan vuoksi, perussuomalaisten euroedustaja Teuvo Hakkarainen muutti San Pedro Sulan kaupunkiin Hondurasiin. Muuta kukausi sitten 61 täyttäneen Teuvon uusi asuinpaikka herätti ihmetystä, sillä Honduras on yksi maailman väkivaltaisimmista maista ja San Pedro Sula sen väkivaltaisin kaupunki.

Lue myös: Teuvo Hakkarainen paiskii etätöitä maailman murhapääkaupungissa – ”Jos jengiläiset tietäisivät, että olen europarlamentaarikko, he kidnappaisivat minut!”

Maailman murhapääkaupungiksi kutsuttu alue on auringonlaskun jälkeen huumekauppiaiden ja jengiläisten hallinnassa. Osansa kaupungin väkivaltaisuuksista sai kokea myös Teuvo, joka joutui kolmisen viikkoa sitten rajun väkivallanteon uhriksi. Häntä puukotettiin rajun riidan päätteeksi vatsaan.

Seiska tavoitti Teuvon jo puukotusta seuranneena aamuna hänen päästyään sairaalasta. Meppi vahvisti joutuneensa puukotetuksi.

– Tulin juuri sairaalasta. Puukko upposi vatsaani tuohon navan alapuolelle kahvaa myöten.

Teuvo vietti yön sairaalassa.

– Minulle annettiin lisäverta ja säryt olivat kovat, Teuvo paljastaa.

Lue koko juttu tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö haltuun Instagramissa

Teuvon ja Larizan suhde

Seiska on aiemmin paljastanut, että Teuvo asuu San Pedro Sulan kaupungissa tyylikkäässä omakotitalossa, jonka omistaa Teuvon ystävä Manuel. Parinsadan neliön kokoisessa talossa asuu myös Manuelin vaimo ja kolme lasta.

Lue myös: Teuvo Hakkarainen esittelee uuden latinorakkaansa Seiskalle: Lariza on kaunis ja ahkera

Kerran viikossa talossa vierailee Manuelin sukulaistyttö Lariza, jonka kanssa Teuvo on seurustellut kuukausia.

– Hän on ahkera likka, joka paiskii kahta työtä. Lariza on sekä eläin- että hammaslääkäri, Teuvo on kertonut Seiskalle.

Teuvon mukaan paikallisessa  kulttuurissa seksiä harrastetaan  vasta häiden jälkeen. – Sellainen  käsitys minulla on. Ilolintujakin  täällä on paljon, mutta Larizan  kanssa tilanne on toinen, Teuvo  kertoo.
Teuvon mukaan paikallisessa kulttuurissa seksiä harrastetaan  vasta häiden jälkeen. – Sellainen käsitys minulla on. Ilolintujakin täällä on paljon, mutta Larizan kanssa tilanne on toinen, Teuvo kertoo.

Lue myös: Yhteiset yöt latinokaunottaren kanssa kortilla! Teuvo Hakkarainen uudesta rakkaastaan: Lariza asuu yhä isänsä luona!

Teuvo taannoin myös, että suhde on tapailuasteella, eivätkä he ole vielä ryhtyneet intiimiin kanssakäymiseen.

– Koeponnistus on siis vielä jäänyt tekemättä, mutta tilanne kyllä varmasti muuttuu, jos naimisiin mennään! Saa tosin nähdä, tuleeko tästä mitään, sillä Larizalla on paljon muuta ohjelmaa elämässään.

Lue myös: Yhteiset yöt latinokaunottaren kanssa kortilla! Teuvo Hakkarainen uudesta rakkaastaan: Lariza asuu yhä isänsä luona!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »