fbq
Cheyenne Järvinen Temptation Island Suomi

Temptation Islandissa ronski K18-leikki: Cheyenne Järvinen riisuutuu alasti ja oksentaa - video!

Temptation Island Suomen varattujen miesten resortissa juhlitaan keskiviikkona Linnan juhlia. Viime itsenäisyyspäivänä kuvatussa jaksossa sinkkunaisten ja varattujen miesten tehtävänä on esiintyä juhlissa jonain merkkihenkilönä.

Itse juhlat äityvät lopulta varsin villeiksi, joka on ennustettavissa jo alkuiltana sinkku Cheyenne Järvisne puheista.

- Tarkoituksena on vetää pienet lärvit. Saa nähdä, mitä tapahtuu, Cheyenne sanoo ennen juhlien alkua.

Juhlaillan aikana uima-altaan vierustalla järjestetään vaateviesti, missä sinkkunaisten ja varattujen miesten tehtävänä on tehdä vaatteistaan mahdollisimman pitkä vaatejana. Pidemmän vaatejanan tehnyt joukkue voittaa.

Vaateviesti saakin monet riisuutumaan hyvinkin vähiin vaatteisiin. Cheyenne ja jotkut muutkin sinkkunaiset sekä varattu Joonas riisuutuvat viestissä täysin alasti.

- Uskon, että miehet alkavat kaivata läheisyyttä ja että se oma tyttöystävä alkaa jäädä taka-alalle eikä ole ihan päällimmäisenä mielessä. Täältä varmastikin löytyy joku tilalle ainakin loman ajaksi, sinkku-Mari pohtii.

- Ei ne kauheesti enää mieti, että mitä voi tehdä ja mitä ei, Laura komppaa.

Railakasta iltaa viettävä Cheyenne päätyy riisuutumisen lisäksi myös oksentamaan roskikseen illan aikana, mutta muodokas sinkku ei siitä lannistu, vaan jatkaa iltaa iloisesti.