fbq
TIS-Elias ja TIS-Vilma

Temptation Islandin Elias ja Vilma palasivat kameroiden eteen kuumottavan iltanuotion jälkeen – näin heidän suhteelleen kävi!

Temptation Islandin kohutuin pariskunta Elias ja Vilma saapuivat yhdessä Temptation Island Extran kuvauksiin.

Eliaksen ja Vilman viimeinen iltanuotio oli koko neljännen tuotantokauden odotetuimpia hetkiä. Elias yritti valehdella hänen ja sinkku-Jonnan seksiseikkailuista, mutta hän jäi valheistaan kiinni välittömästi.

Jättispoileri! Huhhuh, näin etenee Temptation Island Suomen kuumottavin iltanuotio – pettäjä-Elias valehtelee silmät päästään: ”Mä näin sen videon - ja kuulin, kun te panitte!”

Vilma kertoi iltanuotion päätteeksi, että hän ja Elias eivät ole enää 100-prosenttisesti pari.

Vilma ja Elias saapuivat yhdessä Temptation Island Suomi Extra -ohjelman kuvauksiin, jotka järjestettiin kuukausia pääohjelman kuvausten päätyttyä. Juontaja Sami Kuronen halusi tietää, ovatko he vielä yhdessä vai eivät.

− Kyllä me olemme vielä yhdessä, Vilma sanoi.

− Ehdottomasti, Elias totesi.

Tis-Elias hakeutui kohusarjan kuvausten jälkeen terapiaan - sai vastauksen tv-katsojia puhuttaneeseen kysymykseen!

Viettelysten saaren tapahtumat vaikuttavat pariskunnan arkeen edelleen, ja viimeisellä iltanuotiolla käytyjä keskusteluja on jatkettu Suomessa.

− Ei ole mennyt päivääkään, ettemme keskustelisi asioista. Joskus vähän enemmän, joskus vähän vähemmän. Käymme asioita läpi päivittäin. En sano, että luottamusprosentteja on saatu täyteen. Ei ennen kuin luottamus on saatu takaisin. Yhdessä voimme olla, mutta en sanoisi vieläkään, että olemme 100-prosenttisesti pari, Vilma sanoi.

Hän kertoi harkinneensa eroa vakavissaan viimeisen iltanuotion aikana.

− Olen harkinnut sitä kuvausten jälkeenkin. Ei se ole hetken mielijohde. Päätöstä ei tehdä sormia napsauttamalla. Tässä on pitänyt pohtia asioita monelta kantilta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy