fbq
temptation island

Temptation Island Suomi -Väpä syyllistää tyttöystäväänsä anaaliseksin puutteesta – Mari puolustautuu iltanuotiolla: ”Kyllä mä tykkään, mutta…”

Temptation Island Suomessa päästään torstai-iltana katsomaan iltanuotiovideoita. Materiaali saa Marin tolaltaan, sillä Väpä on jakanut yksityiskohtaista tietoa parin seksielämästä. 

Väpä nimittäin paljasti sinkku-Marille, että hän on parisuhteissaan tottunut harrastamaan anaaliseksiä. Tämä ei kuulemma kuitenkaan Väpän tyttöystävää kiinnosta.

tis

Keskustelu käytiin humalassa, jonka vuoksi jopa Marin on vaikea saada selvää mitä hänen miehensä puhuu iltanuotiovideolla. 

- Loppupeleissä, kun yrittää oman Marin kanssa, silleen vaan sormet siellä, niin, mitä jos laittais, niin tulee ei. Ollaan me sitä kokeiltu, mutta nykyään se ei oo sen juttu. Ei se oo pitkään aikaan... Sille riittää vähempi seksi, ja mä voisin panna vaikka joka päivä, Väpä sopertaa. 

väpä

Temptation Island Suomesssa käsittämättömän ronskeja seksivaatimuksia ja tunnustuksia: "Mun p***u maistuu parhaimmalta ikinä"

mari

Videolla näkyy myös kuinka sinkku-Mari kertoo vetäytyneensä Väpän kanssa samaan sänkyyn yöksi.

Temptation Island Suomen leikki meni liian pitkälle – märät rinnat olivat liikaa kristilliselle Leeville: ”Se oli liian härskiä” – nämä kuvat kertovat kaiken!

Ohjelman juontaja Sami Kuronen tiedustelee Marilta mitä nainen ajattelee kumppaninsa toiminnasta. 

- Tuli outo fiilis, kun Väpä puhui meidän seksistä asioista, jotka eivät mielestäni pidä paikkaansa. Hän kertoi, ettei anaaliseksi ole juttuni, mutta kyllä mä siitä tykkään. Se ei vain ole asia, jota haluaisin aina, Mari selittää tunteitaan. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Temptation Islandilla on kautta aikojen ollut tapana, että pariskunnat saavat blokata kumppaniltaan yhden deittikumppanin kauden ajaksi. Mari valitsi sinkku-Marin kuulusteluun, jossa nainen kertoi, ettei hän ole uhka Marin ja Väpän parisuhteelle.

- Nyt vitu**aa, kun selkeesti kävi ilmi, että Väpä itse halusi mennä nukkumaan sinkku-Marin kanssa, Mari kertoo iltanuotiolla.