fbq
Erna ja Jaakko

"Tekee nytki mieli" - Jaakko Parkkalilta ja Erna Huskolta nälkäistä kommentointia - Jaakko yhä Tinderissä!

Romanssihuhjen pyörteisiin joutuneet fitnesskaunotar Erna Husko ja sometähti Jaakko Parkkali eivät ole vahvistaneet huhuja, mutta kumpaisenkin somekäytös on ollut omiaan ruokkimaan romantiikannälkäisten seuraajien mielikuvitusta.

Huhut käynnistyivät joulukuun lopussa, kun kaksikko nautti samaa ruokaa - uunilohta neljällä kastikeraidalla höystettynä.

Paljastavat kuvat julki! Erna Husko ja Jaakko Parkkali viihtyvät yhdessä

Pian uunilohi-illan jälkeen kaksikko yöpyi samassa hotellissa Tallinnassa. Jaakko kuvasi sosiaaliseen mediaan videon, jossa käsi syöttää sipsiä hänen suuhunsa. Sipsinsyöttäjän sormissa oli punaista kynsilakkaa, kuten Ernallakin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sipsit vaikuttavatkin olevan heidän rakkauden kielensä.

Jaakko julkaisi Instagram-sivullaan tänään (5.1.) kuvan, jossa poseeraa kylpytakki päällä ja hiukset kosteina, kädessään Lay's-sipsipussi. Erna on kirjoittanut kuvan alle paljonpuhuvan kommentin.

- Parhaimmat sipsit ikinä, kaunotar toteaa.

- Tekee nytki mieli, Jaakko vastaa.

Romanssihuhut yltyvät! Jaakko Parkkali ja Erna Husko yöpyivät samassa hotellissa

Yllättäen Jaakko löytyy kuitenkin yhä deittisovellus Tinderistä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hänen vahvistetussa profiilissaan ei lue esittelytekstiä, mutta hän on listannut kiinnostuksen kohteikseen ihonhoidon, urheilun, treenaamisen ja samban.

Profiilin ensimmäinen kuva on jalkapallokentän nurmelta, ja otoksessa hän näyttää olevan aivan pelin tuoksinnassa sininen peliasu päällään. Muissa profiilin kuvissa Jaakko poseeraa niin hauskassa selfiessä kuin muidenkin ottamissa edustuskuvissakin.

Erityisen mielenkiintoisen profiilista tekee se, että Jaakko on sen mukaan ollut paikalla äskettäin. Selaileeko sometähti deittisovellusta huvikseen, vai ovatko yhteinen kylpyläloma ja uunikalaillalliset Ernan kanssa olleet kevytmielistä ajanviettoa?

Oli miten oli - sambaseuraa tubettaja kuitenkin selvästi toivoo.

Kylmästä lämpimään! Erna Huskon ja Jaakko Parkkalin kylpyläelämys tallentui videolle