fbq
Kotimaa
29.12.2022 11:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Atte Kajova, Instagram
erna husko ja jaakko parkkali
Paljastavat kuvat julki! Erna Husko ja Jaakko Parkkali viihtyvät yhdessä
Kotimaa
29.12.2022 11:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Atte Kajova, Instagram

Fitness-vaikuttaja Erna Huskon, 25, ja sometähti Jaakko Parkkalin, 26, tuoreet somejulkaisut ovat saaneet romanssihuhut liikkeelle.

Erna on eilen Instagram-videotarinassaan julkaissut videon Finnkinon elokuvateatterisalista. Videolla hän kaataa mausteseosta poppareihinsa. Taustalla näkyy punainen pipo sekä puna-sininen takki.

Keskustelusovellus Jodelissa spekuloidaan, onko Ernan videotarinassa näkyvä punainen pipo Jaakon Instagram-kuvissa nähty sama pipo.

Lue myös: Erna Huskon toiminta öky-Mersussa ihmetytti – kuva

Ernan ja Jaakon videotarinoissa näkyvä identtinen uunilohi kuitenkin sinetöi romanssihuhut. 

– Kala uuniin ja sit syömään, Erna kirjotti kuvaansa, jossa näkyy raaka lohipala uunivuoassa.

Jaakko on omassa videotarinaissaan julkaissut kuvan valmiista kala-annoksesta. Lohen päälle on laitettu neljä viivaa jonkinlaista herkullisen näköistä kastiketta.

Lue myös: Mitä sonneja! Huipputreenatut Jesse Puljujärvi ja Jaakko Parkkali poseeraavat puolialasti

Erna on julkaissut kuvan samasta lohipalasta omassa videotarinoissaan, kun hän on ottamassa vuokaa pois uunista. Ernan lohikuvassa näkyy myös samat neljät kastikeviivat.

Illan päätteeksi Erna julkaisi vielä hyvää yötä -päivityksen. 

– Kauniita unia. Ps. Ihanaa olla takaisin Helsingissä, videotarinassa lukee. Tekstin loppuun hän lisäsi vielä sydänemojin, kimalle-emojin sekä kikattelevan emojin.

Jaakko ei julkaissut muita päivityksiä illan aikana.

Erna ja Jaakko luultavasti siis tapailevat. Jos suhde syvenee, voi kaksikosta muodostua alkuvuoden kenties kuumin kotimainen julkkispari.

Erna myy fitnessvalmennuksiaan menestyksekkäästi. Vuonna 2021 Ernan firman liikevaihto oli jopa 502 000 euroa.

Hän on myös osallistunut Fitnesspäiväkirjat -ohjelmaan. Ernalla on yli 321 000 seuraajaa Instagramissa. Erna yhdistettiin viime keväänä kohuräppäri Williamiin.

William seurustelee nykypäivänä bloggari Linda Manuellan kanssa. Syyskuussa Seiskan lukija bongasi Ernan pussailemassa tuntematonta mysteerimiestä helsinkiläisen luksushotellin edustalla.

Lue myös: Romantiikkapommi! Fitness-kaunotar Erna Husko pussaili mysteerimiehen kanssa – kuvat

Jaakko on luonut uraa tubettajana, jonka lisäksi hänet on nähty tosi-tv-ohjelmissa kuten Temptation Island Suomi, Fort Boyard Suomi, Farmi Suomi sekä Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!.

Jaakolla on yli 242 000 tilaajaa Youtube-kanavallaan, ja Instagramissa häntä seuraa yli 181 000 käyttäjää.

Jaakon rakkauselämä on aiemmin ollut melko hiljaista. Vuonna 2020 Jaakko kertoi Seiskalle, ettei hän ollut siihen mennessä ikinä seurustellut.

– Täytin 24 vuotta, mutten ole koskaan kunnolla seurustellut. En tiedä, pitäisikö sen takia iskeä jo joku ikäkriisi, hän totesi silloin.

Lue myös: Ikäkriisi iskee?! Tubettaja Jaakko Parkkali: ”En ole koskaan seurustellut!”