fbq
Teflarit

Teflon Brothersilta viiltävä kuitti Emma-gaalalle - katso video!

 Teflon Brothers piti tänään tiedotustilaisuuden, jossa se kertoi olevansa nykyään virolainen yhtye. Kyse on siitä, että he ovat tehneet levytyssopimuksen Viron Universal Musicin kanssa.

Tiedotustilaisuudessa yhtye kommentoi Seiskalle esimerkiksi heidän päätymistä virolaiselle levy-yhtiölle. Lisäksi Seiskan reportteri tiedusteli yhtyeeltä jäsenten muistoja Virosta.

- Ensimmäinen muisto, mitä Virosta tulee mieleen, on Ema-gaala tämän vuoden alusta. Siellä oli kyllä erittäin hyvät kemut, ei haitannut olla pois Emma-gaalasta, Voli lataa.

Pyhimys repeää nauruun kuullessaan bändikaverinsa heiton. Heikki Kuula kuitenkin tarkentaa:

- Me olimme Viroin Emmoissa, eli Emoissa jakamassa Viron parhaan hip hop -artistin palkinto.

Teflon Brothers kertoi tiedotustilaisuudessa myös julkaisevansa tämän viikon perjantaina (3.6.) uudelleenversioinnin Juice Leskisen legendaarisesta Eesti on My Mind -kappaleesta. Yhtyeen kappaleeseen tekemällä musavideolla nähdään muun muassa Anu Saagim ja Sakari Kuosmanen. Yhtye veti peräti seitsemän keikkaa helmikuussa abeille Tallinnassa.

- Kun tulimme viikon abikeikkaputken jälkeen takaisin (Suomeen), alkoi kaikilla meillä soida päässä vanha kunnon Eesti on My Mind. Huomasimme, että nykyhetkessä ja 1980-luvussa on paljon samaa. Tällä kertaa rajat oli itänaapurin sijaan sulkenut korona, ja tunsimme, että olemme alitajunnassa todellakin kaivanneet Viroon. Ja nyt se oli taas mahdollista! Kertoo Pyhimys.

Teflon Brothersilta yllätysilmoitus: Muutto Viroon