fbq
Kotimaa
13.03.2021 21:03
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto
”Teen kaikenlaista, mistä saa rahaa!” Big Brother -voittaja ja Selviytyjät-tähti Kristian Heiskari esittelee työmaatyylinsä – katso video!
Kotimaa
13.03.2021 21:03
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto

Big Brother 2019 -voittaja Kristian ”Krisu” Heiskari, 28, ahertaa nykyään rakennustyömailla. Tutuksi ovat tulleet niin tietoliikenteeseen liittyvät työt, julkisivurakentaminen kuin talojen maalauskin.

– En todellakaan ole unelmaduunissani. Teen rehellisesti sanottuna kaikenlaisia töitä, mistä saa rahaa, uusimmassa Selviytyjät-sarjassa nähtävä Krisu sanoo.

Itä-Helsingissä  asusteleva yrittäjä  uskoo, että hänen unelmatyönsä voisi liittyä esiintymiseen. – Nautin viime syksyn BB-kommentaattorin pestistä, hän perustelee.
Itä-Helsingissä  asusteleva yrittäjä  uskoo, että hänen unelmatyönsä voisi liittyä esiintymiseen. – Nautin viime syksyn BB-kommentaattorin pestistä, hän perustelee.

Lue myös: BB-Kristian myöntää: Ero Satu-rakkaasta lemmenloman jälkeen!

Palloja ja seksileluja

Yrittäjän ansioluettelo on pitkä ja kirjava. Krisu arvelee, että hänellä on ollut 50 työsuhdetta hyvinkin erilaisissa tehtävissä.

– Esimerkiksi festareilla hoidin pallonheittoa ja seksilelujen myyntiä. Puhelinmyyntiäkin olen kokeillut.

Lue myös: Big Brother -voittaja Kristian kertoi tappaneensa lokkeja ja rääkänneensä kissaa – vähät välittää someraivosta: Ihan sama!

Vaihteleviin pesteihin tottunut tähti luonnehtii itseään tunnolliseksi työntekijäksi, joka jatkaa elämässä eteenpäin hermojen kiristyessä.

– Olen aina tajunnut ajoissa vaihtaa duunia ennen kuin on tullut paska fiilis, hän selventää.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »