BB-Kristian

Big Brother -voittaja Kristian kertoi tappaneensa lokkeja ja rääkänneensä kissaa – vähät välittää someraivosta: Ihan sama!

Uutiset | 14.11.2019 22:01

Big Brotherin voittanut Kristian kertoi BB-talossa asioita, jotka herättivät voimakasta keskustelua ulkomaailmassa.

Big Brother -talossa Kristian kertoi muun muassa ruokkineensa ystävineen lokkeja leipäpaloilla, joissa oli puhdistusainetta folion sisässä. Tempun seurauksena lokit kuolivat. Lisäksi Kristian on kertonut painaneensa sisälle pissanneen kissan naaman pissalätäkköön.

Sosiaalisessa mediassa Kristianin tekoja kauhisteltiin, ja häntä kutsuttiin eläinrääkkääjäksi. BB-voittaja vähät välittää kommenteista.

– Kaikenlaista on tullut tehtyä lapsena. Mitä sitten? Se on sellaista. En saa sitä tekemättömäksi, joten ihan sama, Kristian totesi.

Lue myös: BB-Valvomo: Big Brotherin voittanut Kristian on vapaaehtoisesti koditon: myös tyttöystävä luopui yhteisestä kodista – Niko Saariselta hämmentynyt reaktio!

Hän ei pelkää mahdollisia tilanteita, joissa Big Brotheria seuranneet kertovat hänelle mielipiteensä eläimiin kohdistuneista teoista.

– Minua ei kiinnosta, jos joku haluaa sanoa minulle mielipiteensä asiasta. En usko sen pilaavan päivääni, en ole muutenkaan mikään maailmanparantaja.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!