fbq
Sirpa Selänne

Teemu Selänteen Suomeen muuttanut Eetu-poika täytti vuosia - Sirpalta herkkä päivitys

Ex-kohukiekkoilija Teemu Selänteen ja Sirpa-vaimon Eetu-poika on täyttänyt 25 vuotta.

Seiskan haastattelussa Eetu Selänne ja Abbey-rakas:

Perhekeskeinen Sirpa julkaisi yksityisellä Instagram-tilillään suloisen kuvakollaasin, jossa on otoksia pojasta ja tämän elämästä. Tämä esimerkiksi poseeraa merellisissä maisemissa sekä yhdysvaltalaisen naisystävänsä Abbeyn kanssa. Eetu ja Abbey ovat ilmeisen vastikään hankkineet pienen koiranpennun, ja suloinen pentu vilahtaakin parissa otoksessa.

Kuvatekstissä äiti onnittelee poikaansa rakastavasti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Onnea tälle ihanalle ihmiselle, pojallemme Eetulle, joka rohkeasti kulkee omien unelmien saavuttamista kohti! hän aloittaa.

- Koulut ja kiekkoilut sujuu ja ihana tyttöystävä Abbey ja uusi hauvavauva Scooby kulkee rinnalla, mihin sun tiet vievätköön! Sirpa kertaa.

Eetu Selänne onnitteli Abbey-rakastaan näyttävästi - Sirpa Selännekin innostui

Perhe on jakautunut ympäri maapalloa.

- Rakastan suo Eetu Nikodemus, tänään 25-vuotta ja on juhlan aika! Isoja haleja sulle täältä valtameren toiselta puolelta! Kaliforniassa asuva Sirpa toivottaa.

Tyrmäävät miniäehdokkaat! Tällaisia kaunottaria ovat Teemu Selänteen poikien tyttöystävät: Sirpa julkaisi lemmekkäät pariskuntakuvat Eemilistä ja Eetusta rakkaidensa kanssa - katso!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eetu ja Abbey muuttivat Yhdysvalloista Suomeen, kun Eetu siirtyi pelaamaan jääkiekkoa Mestis-seura Heinolan Peliittojen riveihin. Pariskunnan maisema vaihtui lokakuun lopussa Kalifornian lämmöstä Lahden lähistöllä sijaitsevan Heinolan viimaan. Teemu ja Sirpa asuvat Kalifornian Orange Countyssa.

Seiska sai vahvistuksen: Eetu Selänne teki yllättävän peliliikkeen – Teemu Selänteen poika ihmetteli heti yhtä asiaa hyisessä Heinolassa

Teemulla ja Sirpalla on neljä lasta. Neljännesvuosisadan palloa tallannut Eetu on pariskunnan toiseksi vanhin lapsi.