Vain Seiskassa!

Tauski Peltonen ja ukrainalaiskihlattu etenevät suhteessaan pikavauhtia – Julia: ”Muutamme yhteen ja menemme naimisiin!”

Kotimaa | 08.10.2018 08:10

Laulaja Tauski Peltosen, 55, huomio kiinnittyi eloisaan tummaverikköön tanssilattialla kesäkuun lopulla, kun hän oli ravintolakeikalla Pohjois-Savossa sijaitsevalla Vesannolla. Keikan jälkeen Tauski päätti mennä jututtamaan kaunista naista, joka kertoi olevansa venäjältä lapsena Ukrainaan muuttanut 31-vuotias Julia.

– Keskustelu jäi sinä iltamja lyhyeen, koska meillä ei ollut yhteistä kieltä.

Pariskunnan välit lähtivät kuitenkin kehittymään Facebook-kaveruuden myötä. Google-kääntäjästä on ollut verraton apu.

LUE LISÄÄ: Yllätyskihlat! Tauski Peltonen rakastui ja kosi ukrainalaista marjanpoimijaa – ikäeroa 25 vuotta!

Kun mansikkakausi päättyi, Tauski pyysi Julian mukaansa Lapin-kiertueelle. Julia pääsi näkemään Suomea auttaessaan fanituotteiden myynnissä.

Loppukesän he viettivät Tauskin kotona Turun Kakskerrassa, jossa Julia tutustui myös ihastuksensa jälkikasvuun.

Ajoin ikävissäni Ukrainaan

Julialla on itsellään 15-vuotias poika, joka käy Ukrainassa ammattikoulua. Lapsi asuu äidin työpestien aikana isoäitinsä kanssa, kuten venäläisperheissä on usein tapana.

Kun Julia joutui palamaan kotimaahansa elokuun lopussa, Tauskiin iski kova ikävä. Laulaja matkasi rakkaansa perässä Ukrainan pääkaupunkiin Kiovaan jo parin viikon kuluttua.

– Julia halusi näyttää minulle kotimaataan, mutta en minä nähtävyyksiä kaivannut. Halusin olla vain hänen kanssaan, Tauski kertoo.

25 vuoden ikäero

Juliakin on onnesta sekaisin ja kehuu Tauskia sydämelliseksi, komeaksi sekä huumorintajuiseksi mieheksi. Vaikka Tauskia alkuun häiritsi heidän 25 vuoden ikäeronsa, Julian mielestä laulaja ei ole hänelle liian vanha.

– Tauski on elämäni mies. Haluan ainakin yhden lapsen hänen kanssaan, Julia suunnittelee.

Lue: Näin Tauski ja ukrainalainen marjanpoimijakihlattu rakastuivat – Julia-kihlattu avautuu ensimmäisen illan tapahtumista: ”Meillä ei ollut yhteistä kieltä!”

Tauskilla on entuudestaan kuusi lasta, ja hän on ollut neljä kertaa naimisissa, mutta se ei Juliaa hirvitä. Tauski näet kosi Juliaa 11. syyskuuta ja ojensi tälle kihlasormuksen.

– Muutamme marraskuussa yhteen ja menemme aikanamme naimisiin, morsian suunnittelee.

Julia vaikuttaakin niin päämäärätietoiselta, ettei Tauskilta tarvitse edes kysyä, mitä mieltä hän on kihlattunsa suunnitelmista.

– Tehdään kuten nainen on päättänyt! Olen jo sen ikäinen, etten jaksa enkä halua enää sinkkuilla. Olen valmis elämään yhdessä Julian kanssa, ja koti on jo valmiina häntä varten, Tauski myhäilee.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Tauski Peltosen loma-albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!