Yllätyskihlat! Tauski Peltonen rakastui ja kosi ukrainalaista marjanpoimijaa – ikäeroa 25 vuotta!

Uutiset | 04.10.2018 06:55

Menneen kesän yksi kipinöivimmistä romanssiuutisista on ollut laulaja Tauski Peltosen, 55, kiivas ihastuminen mystiseen, tummahiuksiseen Juliaan, jota Tauski on hehkuttanut muun muassa sosiaalisen median tileillään ahkerasti.

Seiska on seurannut tiiviisti suhteen etenemistä kesästä lähtien.

Taustaa: Uuh, Tauskilla lempi roihahti: suutelua kuuman venäläisbrunetten kanssa - kuva! "Venäläinen vaimo on joka jätkän unelma!"

Taustaa: Näin antaumuksella Tauski vannoi rakkauttaan venäläiskaunottarelle aamuyöllä somessa: "Mulla on ihan kamala ikävä" - katso kuvat!

Julia, eli oikealta nimeltään Yuliia Andrieieva, 31, on työskennellyt viime kuukausina Tauskin faniklubissa ja kiertää mukana keikoilla myymässä Tauskin fanituotteita. Neuvostoliitossa syntynyt, mutta lapsena Ukrainaan muuttanut Julia on aiemmin työskennellyt Vesannolla kahtena peräkkäisenä kesänä kolmen kuukauden työluvalla marjanpoimijana. 

Marraskuussa 56 vuotta täyttävän Tauskin ja Julian lempi roihahti viime kesänä, ja sen jälkeen suhde on edennyt vauhdikkaasti, vaikka pariskunnalla on ikäeroa 25 vuotta.

Tänään torstaina ilmestyneessä Seiskassa onnea puhkuva pariskunta paljastaa, että he ovat menneet kihloihin. Tauski kosi Juliaa 11. syyskuuta ja ojensi tälle kihlasormuksen.

Lue Tauskin ja Julian rakkaushaastattelu ja kaikki yksityiskohdat nuoresta lemmestä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Tauskin loma-albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!