fbq
Tauski paljasti Seiskalle katoamisensa syyn: En ollut humalassa!
Tauski paljasti Seiskalle katoamisensa syyn: En ollut humalassa!

Tauski paljasti Seiskalle katoamisensa syyn: En ollut humalassa!

Laulaja Tauno ”Tauski” Peltonen herätti jälleen hämmennystä, kun Iltalehti uutisoi, ettei hän saapunut sovitulle keikalle Play del Inglesin Iskelmäbaarissa, eikä häneen saatu mitään yhteyttä. Samaan aikaan silminnäkijät bongasivat Tauskin Malagan lentokentältä matkalla Suomeen.

Seiska tavoitti Tauskin, joka kertoi katoamisensa johtuneen läheisen sairastumisesta.

– Jouduin ottamaan hätälennon, sillä eräs läheinen 24-vuotias henkilö joutui koomaan ja on kriittisessä tilassa. Omalle pojalleni on tapahtunut sama ja minä tunnen sen alan huippulääkäreitä. Eikä ole totta, että minä en ilmoittanut perumastani keikasta mitään. Soitin Iskelmäbaariin ravintolapäällikölle, että joudun tekemään hätälennon Suomeen, Tauski kertoo.

Joidenkin silminnäkijöiden mukaan Tauski oli bongattu lentokentältä ja lentokoneessa melkoisessa humalassa, eikä hänelle koneessa suostuttu sen takia tarjoilemaan enempää.

– Täysin käsittämätöntä. En ollut humalassa. Minulla on monta todistajaa siitä, että olin selvin päin. Saattoi olla, että näytin humalaiselta, koska olin itkenyt silmäni punaisiksi läheiseni sairastumisen takia ja hyvin väsynyt. Lisäksi otin rauhoittavan lääkkeen ennen lentoa. Joku lentoemäntä saattoi siinä sanoa, että parempi, kun minulla ei tarjoilla, mutta se ei johtunut alkoholista, Tauski selvittää.