fbq
Kotimaa
28.11.2021 13:30
Teksti: Eetu Ampuja, Kuusamo|Kuvat: Timo Korhonen
Anna Zherebjatjeva.
Tätä et nähnyt tv:ssä! Venäläistykki Aleksandr Bolshunov sai rakkautta Rukalla – tähtihiihtäjän kuvankaunis Anna-vaimo kerää katseita Kuusamossa
Kotimaa
28.11.2021 13:30
Teksti: Eetu Ampuja, Kuusamo|Kuvat: Timo Korhonen
Seiska Kuusamossa!

Venäjän hiihtomaajoukkueen ykköstähti Aleksandr Bolshunov, 24, lukeutuu kiistatta maailman parhaisiin maastohiihtäjiin. Hänellä on myös maine temperamenttisena kukkopoikana, jonka kuuma veri kiehahtaa aika ajoin laduilla ja maalialueilla.

Lue myös: Muodokas nainen pyöritti pyllyä ja istahti kyselemättä syliin – näin tulikuumaa on meno Rukan after skissä: ”Poikamiehet joutuvat poistumaan ilmastointikanavia pitkin”

Siviilissä hänen kerrotaan kuitenkin olevan täysin toisenlainen. Piskuisesta Podyvotjen maalaiskylästä kotoisin oleva tähtihiihtäjä on seurustellut kuutisen vuotta puolisonsa kanssa. Aleksandr ja Anna Zherebjatjeva menivät viime keväänä naimisiin.

Vaimo myös kannustaa miestään ja kiertää ahkerasti kisoja tämän rinnalla. Tästä tuorein esimerkki saatiin viikonloppuna Rukan maailmancupissa Kuusamossa.

Kolmanneksi jätetty Alekandr Bolshunov ei voinut kuin todeta Iivo Niskasen ylivoimaisuuden.
Kolmanneksi jätetty Alekandr Bolshunov ei voinut kuin todeta Iivo Niskasen ylivoimaisuuden.
Anna-vaimo kannustaa miestään ja kiertää ahkerasti kisoja tämän rinnalla.
Anna-vaimo kannustaa miestään ja kiertää ahkerasti kisoja tämän rinnalla.

Herkkä hetki stadionilla

Miesten 15 kilometrin perinteisestä kilpailusta muodostui Iivo Niskasen väkevä voimannäyte, mutta hänen jälkeensä palkintopallin miehittivät venäläiset. Aleksei Tshervotkin jäi suomalaiselle 8,3 sekuntia, Aleksandr puolestaan 14,1 sekuntia.

Lue myös: Mykistävää ylivoimaa! Iivo Niskanen jätti norjaläistähden Rukalla täysin telineisiin - Johannes Kläbo vähätteli Seiskalle: "Ei se ollut mikään varoitus"

Lue tämäkin: Terveisiä Norjaan! Nyt puhuu Iivo Niskanen – Johannes Kläbo vähätteli Seiskalle suomalaisen ylivoimaa, Iivolta jääkylmä vastakuitti: ”Jos hän tietää…”

Kuumakallena tunnettua herra Bolshunovia ei kuitenkaan näyttänyt kolmas sija kiukuttavan. Sapetusta saattoi osaltaan lieventää se, että kuvankaunis Anna-vaimo riensi välittömästi haalaamaan räkäistä karpaasia tämän suorituksen jälkeen.

Seiskan valokuvaaja Timo Korhonen tallensi tuoreeltaan kyseisen tilanteen, jossa yhdistyvät sekä urheilun raakuus sekä hellä rakkaudenosoitus:

Rakkautta Rukalla! Aleksandr sai maaliin tultuaan kunnon rutistuksen Anna-vaimoltaan.
Rakkautta Rukalla! Aleksandr sai maaliin tultuaan kunnon rutistuksen Anna-vaimoltaan.

Pulkkailua Kuusamossa

Hellät hetket eivät jääneet vain Rukan hiihtostadionille. Myöhemmin Anna julkaisi Instagramissaan videomateriaalia siitä, kuinka Aleksandr hinaa häntä pulkassa pitkin Kuusamon kävelyteitä. Myös aviomies jakoi kyseisen pätkän omassa Instassaan.

Lue myös: Laturaivo repesi! Törkeää äksyilyä nuorille aloittelijoille – suomalainen hiihtotähti puuttui välittömästi asiaan: tämä sprinttitykki on Salpausselän sheriffi!

Bolshunov on jo 24-vuotiaana Venäjän kaikkien aikojen menestynein hiihtäjä, jos mittatikkuna pidetään henkilökohtaisten arvokisamitalien määrää. Maailmanmestari, olympiamitalisti ja Tour de Skin voittaja ei ole kuitenkaan vielä kovimmassa kunnossa.

Myös Anna-vaimo on entinen huippuhiihtäjä. Junioreiden maailmanmestari sivakoi vielä vuosi sitten Rukan maailmancupissa, mutta ilmoitti viime keväänä yllättäen lopettavansa menestyksekkään hiihtouransa vain 24-vuotiaana.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »