fbqTässä ovat Keski-Suomen kauneimmat naiset - katso kuvat! Temptation Island -Viola ja 9 muuta kaunotarta kisaavat Miss Jyväskylä -tittelistä | Seiska
Katso kuvat!
Miss Jyväskylä 2021

Tässä ovat Keski-Suomen kauneimmat naiset - katso kuvat! Temptation Island -Viola ja 9 muuta kaunotarta kisaavat Miss Jyväskylä -tittelistä

Kotimaa | 28.09.2021 10:54

Miss Jyväskylä -kilpailu julkisti maanantaina kisan kymmenen finalistia, jotka valikoituivat suljetuin ovin käydyn semifinaalin jälkeen.

Finalistien joukossa on kymmenen nuorta naista, joilla on mahdollisuus edetä missimaailmassa kirkkaampiin parrasvaloihin Miss Jyväskylä -kisan myötä.

- Miss Jyväskylä -kilpailuun oli tänä vuonna huippumäärä kiinnostuneita ja osallistujia. Semifinaalin taso oli erinomainen, pitkään kilpailun järjestäjänä toimineen Domakers Finland Oy:n Tanja Finne kertoo.

Yksi Miss Jyväskylä -finalisteista on tuttu myös koko kansalle televisiosta, sillä numerolla 2 kilpaileva Viola Tenhu oli sinkkuna mukana Temptation Island Suomen kahdeksannella tuotantokaudella, joka esitettiin Nelosella syksyllä 2020.

Lue lisää: Ohhoh, miten röyhkeää! Pettämisestä Matulle kärähtänyt Jape pussailee ja käpälöi estoitta sinkku-Violaa Temptation Island Suomessa: "Vähän pyllyä taaksepäin" - kuvat!

Miss Jyväskylä -kilpailun finaali järjestetään lauantaina 30.10.2021 Kauppakeskus Sepässä.

Katso kuvat finalisteista numerojärjestyksessä!

1.	Jasmiina Kääminen
1. Jasmiina Kääminen
2. Viola Tenhu
2. Viola Tenhu
3. Ester Sykiäinen
3. Ester Sykiäinen
4. Aili Hautakoski
4. Aili Hautakoski
5. Terhi Paakkunainen
5. Terhi Paakkunainen 
6. Milla Savolainen
6. Milla Savolainen
7. Jasmin Kinnunen
7. Jasmin Kinnunen
8. Riina Katajisto
8. Riina Katajisto
9. Maiju Kaustinen
9. Maiju Kaustinen
10. Rosamaria Pulliainen
10. Rosamaria Pulliainen

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Petteri Kaakinen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!