fbq
Kotimaa
16.10.2021 07:29
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto
Tarja Smura ja Renny Harlin
Tarja Smura raivoissaan Renny Harlinin kirjaväitteistä: Minä olin se, joka päätti suhteen!
Kotimaa
16.10.2021 07:29
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto

Renny Harlinin, 62, muistelmien ilmestyttyä Tarja Smuran, 51, puhelin alkoi soida. Syynä olivat väitteet, joita Renny latelee kirjassa heidän suhteestaan.

Monet ovat ihmetelleet väitteitä, että Renny olisi jättänyt vuoden 1993 Miss Suomen, vaikka Tarja on kertonut aiemmin toisin.

– Sanotaan se nyt viimeisen kerran: minä olin se, joka päätti suhteen.

Lue myös: Ex-missi syyttää Renny Harlinia valehtelusta! Loukkaantunut Tarja Smura jyrähtää: Miksi haukut minua ilotytöksi?

Tarja myös korostaa, että hänen mielestään on lapsellista puida, kuka suhteen lopetti.

– On kyse muustakin, erityisesti naista esineellistävästä tavasta, jolla asiat on kirjoitettu.  Ei naisia vain poimita hyllyltä omien mielitekojen mukaan, vaan suhteessa on aina kaksi itsenäisesti ajattelevaa osapuolta.

Tarja Smura on kyllästynyt keskustelemaan suhteestaan Renny Harliniin.
Tarja Smura on kyllästynyt keskustelemaan suhteestaan Renny Harliniin.

Lue myös: Kirjaväite: Näin tylysti päättyi Renny Harlinin ja Tarja Smuran suhde - hemmotteli Tarjaa Rodeo Driven luksusputiikeissa, sitten rakastuikin Hollywood-tähteen

”Täyttä puppua”

Tarja myöntää, että tapahtumat Rennyn kirjassa ovat osittain totta.

– Kyllä, hän piiritti minua. Ja kyllä, olimme rakastuneita. Myös elämä hänen rinnallaan oli ihmeellistä. Kävimme Havaijilla ja uimme delfiinien kanssa, kerrassaan upeita juttuja.

Lue myös: Kirjapaljastus: Renny Harlinilla oli tulinen salasuhde Salma Hayekin kanssa - hurjassa naisruletissa julkkiskaunottaria Katariina Sourista Playboyn keskiaukeamatyttöön

Sen sijaan se, että missilegendasta luodaan mielikuvaa materialistisena tyttönä, on loukkaavaa.

– En ymmärrä ollenkaan kirjan väitettä, että minua ei tarvinnut Los Angelesiin juurikaan houkutella. Hän puhuu jostain tv-ohjelman kilpailusta, ja että olisin siitä lähtien haaveillut Rennyn tapaamisesta. Tällaiset puheet ovat ihan täyttä puppua.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »