fbq
Kotimaa
27.02.2021 06:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Erika Vikman ja Danny
Tampereella hieraistiin silmiä! Danny ja Erika Vikman yhdessä hotellissa – Helmi Loukasmäkeä ei näkynyt!
Kotimaa
27.02.2021 06:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Tampereen hotelli Tornissa hieraistiin silmiä, kun ex-pariskunta Danny ja Erika Vikman saapuivat yhdessä Tampereen Torni-hotellin Sky baariin viime viikon keskiviikkona.

– Erika istui papiljotit päässä, ja kaksikko naureskeli hyväntuulisena ja heittivät läppää. Helmiä ei näkynyt.

Aikaisemmin päivällä Danny ja Erika nähtiin hotellin ala-aulassa iloisesti rupattelemassa.

Lue myös: Pyllisteli bikineissä Rodoksella! Nämä Erika Vikmanin pusukuvat 2016 varmistivat suhteen Dannyyn – muistatko eronneen kohuparin kaikki käänteet?

Yhdessä Las Vegasissa

Seiskan tuore synttärinumero muistelee julkkisten kanssa tehtyjä legendaarisia ulkomaanmatkoja. Maaliskuussa 2019 Seiska lennätti vielä silloin yhdessä viihtyneen Dannyn ja Erikan Las Vegasiin. Matkan aikana Dannylle ja Erikalle tulivat tutuksi niin rahvaanomaiset dinerit valtavine aamupaloineen kuin massiiviset ostoskeitaat, joihin pääsi vain autolla.

Lue myös: Uusia yksityiskohtia julki! Danny ja Erika Vikman olivat vähällä astella alttarille: syksyllä eronneen kohuparin Las Vegasin ökymatkalta ei käänteitä puuttunut!

Alttarille?

Las Vegasissa komeili useita drive-in-vihkikirkkoja, joissa naimisiin olisi päässyt alta aikayksikön. Niistä erityisesti yksi tuntui kiinnostavan Erikaa ja Dannya, ja amerikanrauta pysäköitiin sen pihaan. Kirkkoon oli tehtävä lähempää tuttavuutta.

– Katsokaas, pojat! Tuonne kun menisi, niin Elvis vihkisi. Mitäs sanoisit, Erika? Siitähän vasta otsikot saataisiin, Danny vitsaili naureskellen hyväntuuliselle kaunottarelle.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.