Alisa ja Miska

Tämän takia Miska Haakana ei päästä Alisa-rakastaan keittiöön: ”Yritän hiljalleen päästä siitä tavasta eroon”

Kotimaa | 14.06.2021 17:03

Tubettaja Miska Haakanalla, 24, on erityinen suhde pizzaan.

– Kyllä se on erityinen hemmotteluruoka, jota mielelläni teen myös Alisalle kotona. Kuutena päivää viikossa syön terveellisesti, mutta seitsemäs vietetään herkutellen, Miska paljastaa.

Somettaja loihtii Seiskaa varten oman versionsa tärkeästä hemmotteluruuastaan. Pizzapohjan taikina on tehty edellisenä päivänä valmiiksi, ja se kohoaa hiljalleen pöydänkulmalla.

Lue lisää: Miska Haakana syö terveellisesti kuutena päivänä viikossa – tähän ruokaan tubettajalla on erityinen suhde! Katso video!

Miskan kuvankauniilla Alisa-avovaimolla ei ole kotona asiaa keittiöön. Ruuanlaitossa tarkka Miska ei anna rakkaan punapäänsä mielellään pilkkoa edes tomaatteja.
Miskan kuvankauniilla Alisa-avovaimolla ei ole kotona asiaa keittiöön. Ruuanlaitossa tarkka Miska ei anna rakkaan punapäänsä mielellään pilkkoa edes tomaatteja.

Väärä pilkkominen potuttaa

Uunin lämmetessä harrastajakokki valmistelee ihannepizzansa muita aineksia. Sipulin hän pilkkoo tietyllä tavalla, ja chorizomakkarankin hän viipaloi millintarkasti.

– Himassa kokatessani avovaimo ei edes pääse keittiöön. Ne kerrat, kun olen pyytänyt häntä pilkkomaan esimerkiksi tomaattia, olen heti ollut hänen olkansa takana kiristelemässä hampaitani.

– En haluaisi olla se tyyppi, joka päsmäröi, mutta minua ärsyttää, jos ainekset pilkotaan väärin. Yritän hiljalleen päästä siitä tavasta eroon.

Jopa chorizomakkara viipaloidaan  Miskan keittiössä millintarkasti  tietyllä tavalla.
Jopa chorizomakkara viipaloidaan  Miskan keittiössä millintarkasti  tietyllä tavalla.

Katso videolta, kun Miska loihtii Seiskaa varten oman versionsa tärkeästä hemmotteluruuastaan:

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Matti Matikainen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!