Katso videot!

Miska Haakana syö terveellisesti kuutena päivänä viikossa – tähän ruokaan tubettajalla on erityinen suhde! Katso video!

Kotimaa | 12.06.2021 21:03

Tubettaja Miska Haakanalla, 24, on erityinen suhde pizzaan.

– Kyllä se on erityinen hemmotteluruoka, jota mielelläni teen myös Alisalle kotona. Kuutena päivää viikossa syön terveellisesti, mutta seitsemäs vietetään herkutellen, Miska paljastaa.

Master Chefin myötä Miska kertoo alkaneensa arvostaa annosten esillepanoa. Opit näkyvät myös upeassa pizzassa.
Master Chefin myötä Miska kertoo alkaneensa arvostaa annosten esillepanoa. Opit näkyvät myös upeassa pizzassa.

Lue myös: Näyttävä pari! Tubettajatähti Miska Haakana suhteestaan Alisa-rakkaaseen: "Emme riitele koskaan"

Somettaja loihtii Seiskaa varten oman versionsa tärkeästä hemmotteluruuastaan. Pizzapohjan taikina on tehty edellisenä päivänä valmiiksi, ja se kohoaa hiljalleen pöydänkulmalla.

– Eilen tein myös yli jääneestä piimästä pitan tapaisia leipiä, jotka täytin kebab-lihalla. Hääräsin niiden kanssa niin pitkään, että teki mieli mennä ravintolaan, Miska nauraa.

– Kuivattu tarantella taitaa olla oudoin maistamani ruoka. Menisin Pelko-kerroin-ohjelmaan, jos se vielä joskus tulee, kotikokki paljastaa.
– Kuivattu tarantella taitaa olla oudoin maistamani ruoka. Menisin Pelkokerroin-ohjelmaan, jos se vielä joskus tulee, kotikokki paljastaa.
Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!