fbq
aku hirviniemi

Tämä kuva saa nauramaan! Aku Hirviniemi ja Kummelit-stara ”treffeillä”: ”Mun aamuinen tindermatch ei vastannut todellisuutta...”

Näyttelijä ja juontaja Aku Hirviniemi kuvaa parhaillaan materiaalia Nelosen uutuussarja Gaalaan. Vitsimies julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan kulisseista, jossa hänen rinnallaan poseeraa punatukkainen nainen. Todellisuudessa kyseessä on kuitenkin mies. Kummelit-sarjan supertähti Heikki Silvennoinen

- Mun aamuinen tindermatch ei vastannut todellisuutta... Aku kirjoittaa hulvattoman kuvan yhteyteen. 

Aku Hirviniemen ja tv-kaunotar Sonja Kailassaaren lemmen roihu kiinnitti huomiota Riihimäellä: Helliä hetkiä ravintolassa!

 

Mun aamuinen tindermatch ei vastannut todellisuutta... @gaala4 #gaala #nelonen

Henkilön Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) jakama julkaisu

Tinder Matchilla Aku viittaa deittisovellukseen, jossa ihmisistä tykätään valokuvien perusteella. Aina valokuvat eivät kuitenkaan vastaa todellisuutta, kuten Aku kuvatekstissään irvaileekin. 

Ainakin fanit ovat lämmenneet hauskalle kuvalle, sillä se on kerännyt runsaasti kommentointia. 

- Älä oo niin ronkeli kuule, voit vielä jäädä ilman. Ei kannata pitää rimaa liian korkeella (jos ei oo varaa siis). Ihan sovitte yhteen kyllä, et mach oli kyllä.

- Ihana mätsi!

- Mä niiiin tykkään sun daamista 

- Mulle kelpaa! Lähetä tampereelle 

gaala

Aku Hirviniemi sekä Kummeleista tutut komediamestarit Heikki Hela, Timo Kahilainen ja Heikki Silvennoinen yhdistävät voimansa Nelosella syksyllä alkavassa huikeassa viihdeshow'ssa Gaalassa! Gaala on Akun ja Kummeleiden ensimmäinen yhteinen projekti ja samalla Hirviniemen näyttävä paluu suuren viikonloppuviihteen keskiöön.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Gaalassa jaetaan Kultainen Suomi -pystejä aivan kaikenlaisille saavutuksille, ja aivan poskettomille tyypeille! Mukana nähtävät erikoiset tyypit kilpailevat esimerkiksi tiukimman kuoronjohtajan, parhaimman tuoksuisen kalakauppiaan tai parhaan äänettömän pierun mestaruuksista! Mukana hiihtää pitkä liuta Akun ja Kummeleiden vanhoja sketsihahmoja, mutta sitäkin enemmän täysin uusia tuttavuuksia!

Poskettoman hauska Gaala parodioi eri alojen pömpöösejä palkintojenjakojuhlia, mutta kuten missä tahansa gaalassa, myös meidän Gaalassamme nähdään punaisen maton säihkeen ja tähtipölyn lisäksi liuta kotimaisia supertähtiä esiintymässä ja jakamassa palkintoja.