fbq
Kotimaa
08.11.2021 06:38
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Archie Cruz
Tältä näyttää Archie Cruzin poikamiesboksi: kämppä täynnä likaisia tiskejä ja soittimia - rokkari ei kaipaa naisen kosketusta: "Teen mitä lystään"
Kotimaa
08.11.2021 06:38
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Helsingin Kalasataman uusien tornitalojen kupeessa komeilee asunto, joka kertoo asujastaan paljon. Seinillä roikkuu arvokitaroita, olohuoneen nurkkausta koristavat sähkörummut ja erilaisia pedaaleja sekä vahvistimia näkyy siellä täällä.

Henkareissa roikkuvat itsevarmat nahkarotsit ja lattialla lojuvat buutsit alleviivaavat niin ikään, että näitä neliöitä asuttaa kovan luokan rokkikukko. Tiskaamattomat tiskit ja vessan miehekäs yleisilme kielivät puolestaan siitä, ettei täällä näy naisen kosketusta.

– No ei todellakaan, bro! Olen ihan sinkkumies ja viihdyn hyvin sellaisena. Teen mitä lystään enkä kaipaa ketään naista rinnalleni, Archie Cruz pamauttaa kotonaan Seiskalle.

Lue myös: Archie Cruz avautuu vihdoin parisuhdetilanteestaan - yllättävä vastaus lukuisiin kaunottariin yhdistetyltä rokkarilta

Savonlinnalaislähtöinen Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen, 29, on ollut viime vuosina tiuhaan otsikoissa. Seiskakin on kertonut hänen seikkailuistaan ja sekoiluistaan.

Tässä on mies, joka tuli potkaistuksi ulos omasta bändistään. Rockyhtye Santa Cruzin ex-nokkamies tiedetään myös tapauksena, joka lähti kitaransa kanssa valloittamaan Amerikkaa mutta joka palasi maitojunalla kotiin parisuhdemyrskyn keskeltä.

Lue myös: Archie Cruz potkaistiin ulos keikkabussista kesken Amerikan-kiertueen – avautuu nyt väleistään bändikavereihin: Olisi säälittävää, jos pitäisin edelleen yhteyttä

Archien kotoa näkyy sekä merimaisemaa että Itäväylän ruuhkia, jotka muistuttavat USA:ta, tosin pienessä mittakaavassa.
Archien komeasta poikamiesboksista näkyy sekä merimaisemaa että Helsingin Itäväylän ruuhkia, jotka muistuttavat USA:ta - joskin merkittävästi pienemmässä mittakaavassa.

Polte ulkomaille

Archien asunnosta on komeat näkymät merellisen Helsingin ylle, mutta muusikko vaikuttaa mietteliäältä, jopa levottomalta. Hän antaa katseensa kiertää edessä levittäytyvässä saaressa ja Itäväylän autojonossa. Se ei pärjää Los Angelesin ruuhkille.

– Henkinen kotini on viime vuosina ollut enemmän tai vähemmän Jenkeissä. Viihdyn kyllä Helsingissäkin, mutta jos kelaat jotain Lenny Kravitzia, niin hänelläkin on kämppiä ympäri maailmaa, Archie alustaa.

– Suomi on kotimaani. Täällä on perhe, ystävät ja niin edelleen. Täältä on aina hyvä lähteä maailmalle ja tänne on helvetin hyvä palata. Mutta olisihan se hienoa, jos maailmallakin olisi muita mestoja, joita kutsua kodikseen.

Lue lisää Archiesta tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »