Katso kuva!
Christoffer Strandberg

Tältä näyttää 12-vuotias Christoffer Strandberg! Suosikkijuontaja julkaisi hulvattoman nuoruuskuvan: "Paljon on muuttunut niistä ajoista"

Kotimaa | 23.04.2021 21:30

Putous-ohjelmaa viime kaudella juontanut Christoffer Strandberg, 31, julkaisi nostalgisen kuvan Instagram-tilillään. Kuvassa Christoffer poseeraa kameralle 12-vuotiaana yllään farkkushortsit ja t-paita sekä jalassaan sandaalit. 

Mulla oli tosta WAZZUP?!?-paidasta myös punainen versio, mutta tää sininen on tähän valittu, kun sopii niin näpsäkästi denim shortsien kanssa, juontaja paljastaa.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Putous-juontaja Christoffer Strandberg muuttaa omaan muumitaloon: "Urakkaa pukkaa..."

Paljon on muuttunut

Kuvassa kivikkoisessa rantavedessä seisovan Christofferin elämä onkin monilahjakkaan näyttelijä-juontajan itsensä mukaan muuttunut melkoisesti kuvan ottohetkestä.

Tuohon aikaan käytin myös melko nopeita aurinkolaseja, diggasin Scream-leffoja ja mulla oli todella söpö tyttöystävä. Paljon on muuttunut niistä ajoista.

Lue myös: Miehet ovat hauskempia?! Putous-juontaja Christoffer Strandberg avaa sanaisen arkkunsa naisvihasta: "Elämme vuotta 2021 ja olemme maapallon kehittynein laji"

Christofferin kanssa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun vuonna 2019 voittanut Jutta Helenius ei peittele kuvan aikaansaamaa riemua kommenttikentässä.

En kestä! Too CUTE (suom. liian söpö), Jutta kirjoittaa usean sydänsilmäisen hymiön kera.

Lue myös: TTK-historiaa tehnyt Christoffer Strandberg: Mieheni ei ollut mustasukkainen Matista!

Huumorin kautta

Poikkeuksetta lähes kaikki suosikkijuontajan saaamat kommentit kehuvat Christofferin olleen suloinen lapsi. Myös viime kauden Putous-kuopus Maaria Nuoranne on kommentoinut kuvaa.

Wazzup, Maaria iloitsee lukuisien sydämien kera.

Lue myös: Roope Salminen ulos Putouksesta – uudeksi juontajaksi todellinen yllätysnimi!

Tunnisteiksi kuvaan stand up -koomikkonakin toiminut Christoffer on kirjoittanut "summer is crazy" (suom. kesä on hullua), jonka moni saattaa yhdistää 90-luvun Alexian samannimiseen jättihittiin. Toisessa tunnisteessa kerrotaan englanniksi Christofferin olevan liian tyylikäs käydäkseen koulussa. Too cool for school -lausetta käytetäänkin usein huumorimielessä kuvailemaan ihmistä, joka ajattelee olevansa tyylikkäämpi kuin todellisuudessa onkaan.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Vain lumi pöllysi! Putous-juontaja Christoffer Strandberg huristeli näyttävällä autolla – kuva!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Atte Kajova, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!