fbq
Jenni Vartiainen

Tältä julkisuudessa harvoin näyttäytyvä Jenni Vartiainen näyttää nyt

Laulaja Jenni Vartiainen on ollut pidemmän aikaa sivussa julkisuudesta. Vuonna 2002 Popstars-ohjelman kautta julkisuuteen ponnahtanut Jenni on asunut jo muutaman vuoden ajan Yhdysvalloissa miehensä kanssa, ja pariskunta on saanut kaksi lasta vuosina 2019 ja 2021.

Jenni on päivittänyt sosiaalisen median tilejään vain harvakseltaan, joten hänen faninsa eivät ole juurikaan päässeet tietoisiksi laulajan elämästä. Nyt Jenni on kuitenkin aktivoitunut Instagramissa, kun hän julkaisi ensimmäistä kertaa aikoihin tuoreen kuvan itsestään.

Viikonloppuna julkaistussa kuvassa Jenni poseeraa meren rannalla auringonlaskun aikaan. Auringonlaskun ansiosta Jennistä piirtyy kuvan siluettimainen, kaunis otos.

Kuvatekstiksi laulaja on laittanut vain aurinkoemojin.

Jenni Vartiainen palasi julkisuuteen kuukausien tauon jälkeen – tältä hän näyttää nyt

Tuore päivitys on saanut Jennin seuraajilta ilahtuneen vastaanoton. Moni on kommentoinut kuvaa sydämin ja sydänsilmäemojein.

- Sinä olet aurinko, kommentoi yksi.

- Ihana kuva ja ihana Jenni, kirjoittaa toinen.

- Upea muru! hehkuttaa kolmas.

Jenni Vartiainen synnytti toisen lapsensa - Antti Tuiskulta tunteikas onnitteluviesti

Jennin hiljaiselo julkisuudesta on ainakin hetkellisesti päättymässä myöhemmin tänä vuonna, sillä loppusyksystä hän tähdittää Mestarit -kiertuetta yhdessä Kaija Koon, Paula Vesalan ja Ellinooran kanssa. Kiertueeseen liittyvät seitsemän konserttia järjestään 21. lokakuuta alkaen muun muassa Espoossa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä.

"Haudanryöstö!" Pepe Willberg paheksuu HS:ssa - näin Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Vesala ja Ellinoora puolustavat Mestarit areenalla -nimen käyttöä

Jenni on julkaissut vuonna 2007 alkaneen soolouransa aikana yhteensä neljä albumia. Viimeisin albumi Monologi julkaistiin vuonna 2018.