fbqTällaisena et ole nähnyt sometähti Sonja Aielloa, 22, koskaan aiemmin - katso kuvat! | Seiska
Kotimaa
16.10.2021 21:19
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Pasi Murto
Sonja Aiello
Tällaisena et ole nähnyt sometähti Sonja Aielloa, 22, koskaan aiemmin - katso kuvat!
Kotimaa
16.10.2021 21:19
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Pasi Murto

Sometähti Sonja Aiello, 22, osallistui tänään lauantaina (16.10.) Nordic Fitness Expo -tapahtumaan Lahdessa. 

Sonja kilpaili tänään kahdessa eri bikini fitness -sarjassa, yleisessä eli aikuisten sarjassa sekä myös juniorisarjassa.

Hän poseerasi ammattimaisesti kisalavalla kimaltelevissa sinisissä bikineissään, ja Sonjan kisakunto oli huikeaa katseltavaa. Yleisössä kannustettiin häntä myös äänekkäästi. 

Sonja sijoittui lopulta viidenneksi molemmissa sarjoissa. Sonjan perhe ja läheiset olivat paikalla kannustamassa häntä kilpailuissa.

Myös sometähden avopuoliso William, eli Ville Virtanen vietti päivän tiiviisti kultansa seurassa.

- Mulla on täällä maailman ihanin poikaystävä joka auttanut niin paljon, Sonja hehkutti rakastaan Instagram-videotarinassaan.

Lue myös: Bikinikaunotar Sonja Aiello julkaisi puolialastomia yhteiskuvia räppäri Williamin synttäreiden kunniaksi - kuumaa koskettelua upeissa maisemissa!

"Tämä on raaka laji"

Sonja oli silminnähden pettynyt sijoituksestaan vastaanottaessaan palkintonsa iltapäivän aikana. Myöhemmin Sonja avasi tunnelmiaan sijoituksistaan Instagram-tilillään.

- Ei kyllä ollut sitä mitä lähdin hakemaan. Täytyy sanoa, että taso oli erittäin kova. Haluan onnitella kaikkia ketkä siellä pärjäsi. On itketty pettymyksistä, mutta täytyy myös olla tyytyväinen.

Lue myös: Fitnesskaunottarelle sakot: Sonja Aiello, 21, kaahasi öky-Audilla yli 170 km/h satasen alueella!

Sonja kertoi nukkuneensa viime yönä alle tunnin yöunet. Hän kiitti seuraajiaan saamastaan tuesta, ja mainitsi haluavansa parantaa suoritustaan sunnuntain kilpailua varten. 

- Ja nyt täytyy vain parantaa huomisen SM-kisaan. Tämä oli hyvä tällainen alkulämpö. Kiitos paljon kaikille. Tämä on raaka laji, ja tämä... Nyt meinaa tulla itku, Sonja sanoi liikuttuneena.

- Tämä on arvostelulaji, ja siellä oli todella kovia tyttöjä, en yhtään sano sitä. Mutta täytyy sanoa, että olin minäkin kova. Tai tein oikeasti parhaani. Korjaan virheet ja annan kaikkeni, Sonja totesi lopulta. 

Lue myös: Riitelyä ratikkapysäkillä?! Nuori superpari Sonja Aiello ja William bongattiin viileissä tunnelmissa Helsingissä: paljonpuhuvat paparazzikuvat julki!

Sonja aiello
Sonja aiello
Sonja aiello