fbq
Robin osti hulppean asunnon.

Tällainen on poptähti Robinin upea 130 neliön ullakkoasunto jugend-linnassa: lukaalissa hienoja yksityiskohtia – hintapyyntö 360 000 euroa!

Laulajahurmuri Robin Packalen, 19, on karistamassa vanhempien nurkat Turussa. Viime vuonna täysi-ikäisyyden saavuttanut turkulainen on Seiskan tietojen mukaan tehnyt hiljattain kaupat Turun ydinkeskustassa sijaitsevasta ullakkohuoneistosta.

Suosikkipoppari Robinilla yllättävän pienet ansiotulot - yrityksellä miljoonapotti!

Mistä tahansa opiskelijaboksista ei ole kysymys, vaan lukiolaisen ensiasunnossa on neliöitä mukavat 130. Ainutlaatuiseksi kuvaillussa ateljee-tyyppisessä ullakkohuoneistossa on 2–3 huonetta, keittiö, kylpyhuone ja sauna. Lisäksi löytyy oma vaatehuone, johon Robin saa mahdutettua myös eriparikenkänsä.

Robinin koti on Aurajoen idyllisissä maisemissa.
Robinin koti on Aurajoen idyllisissä maisemissa.

Robin saa liikkua kotinsa kulmilla rauhassa, sillä asunnolle kulku tapahtuu sisäpihan kautta, ja monet talon huoneistoista on toimistokäytössä. Talo edustaa jugend-arkkitehtuuria, ja sen on suunnitellut eräs tyylisuunnan johtavista arkkitehdeistä Suomessa. Myös Robinin lukaalissa on paljon kauniita yksityiskohtia, kuten kaarevat kattoikkunat ja korkeat pylväät.

Asunnosta pyydettiin noin 360 000 euroa, mikä lienee lähellä myös toteutunutta kauppasummaa. Kyseinen hinta ei tee suurta lovea Robinin kassaan, sillä Seiska uutisoi viime kesänä hänen yrityksensä Robin Entertainment Oy:llä olevan lähes miljoona euroa voitonjakokelpoisia varoja. Viime vuonna yritys ylsi 878 000 euron liikevaihtoon, josta voittoa jäi 187 000 euroa.

Robinilla on myös aikaa keskittyä sisustamaan asuntoa mieleisekseen, sillä hän jäi keikkatauolle viimelauantaisen Hartwall-areenan keikan myötä. Keikkatauon aikana Robinin tarkoituksena on saattaa lukiovuosi kunnialla loppuun, johon oma asunto takaa myös rauhaa.

Robin jää pitkälle keikkatauolle: Tämä on myös minulle ihan hirveä tilanne!

– Asun vielä kotona, mutta katsotaan... Viimeksi kuluneen vuoden aikana on alkanut kuitenkin mitta täyttyä, ettei jaksaisi olla enää kotona. Aina joku huudattaa telkkaria täysillä ja pikkusisko huutaa, kun itse yrittää keskittyä läksyihin, Robin velmuili Seiskalle tähdittämänsä Tuntematon sotilas -elokuvan kutsuvierasensi-illassa muutama viikko sitten.

Robin on asunut tähän saakka vanhempiensa ja kahden pikkusiskonsa kanssa Hirvensalossa, josta on matkaa Turun keskustaan viisi kilometriä. Uuden kodin myötä Robinin koulumatka lyhenee, sillä hänen opinahjonsa sijaitsee Turun keskustassa.

Poppari Robin, 19, lauloi itsensä miljonääriksi: Elän näillä kesätyörahoilla vuosia!

– Minulla on vielä kirjoittamatta äidinkieli ja englanti. Ne kirjoitan keväällä, sitten pitäisi lakki tulla, Robin iloitsi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy