fbq
Kotimaa
06.10.2021 12:35
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Oscar Geagea
Syyte niskoittelusta poliisia vastaan - Jonna Geagean puolisona tunnettu juristi Oscar Geagea joutuu käräjille
Kotimaa
06.10.2021 12:35
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Tunnettu lakimies Oscar Geagea, 44, on saanut Tampereella syytteen niskoittelusta poliisia vastaan. Juttu on käräjillä esillä ensi viikolla.

Oscar Geagea (yllä oleva kuva vuodelta 2004) tunnetaan muun muassa Nylon Beat -laulajan Jonna Geagean (o.s. Kosonen) aviomiehenä. Pariskunta avioitui vuonna 2009. Julkisuutta kartteleva Oscar Geagea on nähty silloin tällöin vaimonsa rinnalla erinäisissä tilaisuuksissa.

Nuoruudessaan Geagea pelasi jalkapalloa muun muassa HJK:ssa, Jokereissa ja useissa pienemmissä seuroissa. Hän käväisi hetken aikaa pelaamassa myös Ranskassa.

Lue myös: Jonna Geagea avoimena avioliitostaan – antaa tärkeän ohjeen kaikille pariskunnille: Ihmiset luovuttavat nykyään liian nopeasti!

Nykyään Geagea työskentelee lakimiehenä helsinkiläisessä toimistossa, jonka osakas hän myös on. Pirkanmaan käräjäoikeuden papereista ilmenee, että Oscar Geageaa (s. 1977) vastaan on nostettu syyte niskoittelusta poliisia vastaan. Juttu on esillä käräjillä ensi viikolla.

Syytteeseen johtanut teko lienee tapahtunut tämän vuoden alkupuolella. Käräjäoikeudessa juttu on tullut vireille 24. toukokuuta.

Seiska tavoitti Oscar Geagean, mutta mies oli vähäpuheinen.

-En kommentoi. Olen varattu. Kiitos, Geagea sanoi.

Katso: Jonna Geagea pakotti julkisuutta välttelevän aviomiehensä Tähdet, tähdet -studion eturiviin: ”Tulet siihen, tai itket ja tulet" - video!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »