fbq
Heidi Foxell

Syyskuussa kihlautunut Heidi Foxell avoimena kipuhelvetistään - Hyvinkään joukkoammuskelussa haavoittunut poliisi: ”Käytän samaa kamaa..”

Seiska uutisoi syyskuussa sankaripoliisi Heidi Foxellin iloisesta kihlausuutisesta. Hyvinkään joukkoammuskelussa vuonna 2012 haavoittunut Heidi on kokenut tragedian jälkeen lukemattomia vastoinkäymisiä, mutta nyt hänen elämässään on tapahtunut rakkauden lisäksi muutakin positiivista. Hoitovirheen takia aikoinaan halvaantunut Heidi nimittäin kirjoittaa blogissaan pystyneensä luopumaan kaikista kovimmasta kipulääkkeestään.

- Nyt olen vihdoin vapaa fentanyylistä. Olen onnistuneesti asteittain vähentänyt lääkitystä viimeisen 6kk ajan ja ollut täysin ilman fentanyyliä nyt pian 2 kuukautta.

Heidi Foxell
Heidi on kokenut elämässään järkyttävän määrän vastoinkäymisiä.

Hyvinkään ammuskelussa halvaantunut poliisi löysi onnen: kihlautunut Heidi Foxell esittelee elämänsä naisen - ”En olisi ikinä uskonut…”

Heidi kertoo blogissaan hävenneensä kipulääkkeiden kovaa käyttöä. Erityisesti juuri fentanyylin käyttö oli naiselle vaikea asia hyväksyä. 


- Ei ole todellakaan ollut helppoa hyväksyä sitä, että käytän samaa "kamaa", kuin jotkut laitapuolenkulkijat. Fentanyl on kovan luokan huume, sillä se on satakertaa morfiinia vahvempaa ja sillä on suuri määrä väärinkäyttäjiä, Heidi kirjoittaa.


Heidi viittaa tekstissään myös läheisiinsä.


- Nykyään olen yrittänyt kertoa enemmän miten voin ja jakamaan pahaa oloani läheisteni kanssa, mutta silti vanha sairaalassa opittu selviämiskeino on syvällä: ajatus siitä, että jos väitän kaiken olevan hyvin, niin kipua ei ole – ikään kuin poissa mielestä, poissa todellisuudesta toimisi myös kivun kieltämisen kautta, sankaripoliisi tunnustaa.


Heidi avautui Seiskalle elämästään vuonna 2018, kun Teemu Potapoffin Heidistä kirjoittama kirja Luodinkestävä julkaistiin. Tuolloin nainen kertoi siitä, ettei hän pelkää kuolemaa. Se on ollut hänen kohdallaan nimittäin uskomattoman monta kertaa lähellä. 


- En osaa itsekään sanoa, kuinka monesti olen meinannut kuolla, mutta ainakin useamman kymmenen kertaa. En ole koskaan saanut selvyyttä siihen, miten olen aina selvinnyt kaikesta. Lääkäritkin sitä välillä ihmettelevät. Mutta sitten herätessä taas sanotaan, että tervetuloa takaisin, Heidi kertoi Seiskalle tuolloin.
 

Hyvinkään ammuskelussa haavoittunut Heidi Foxell oli lähellä kuolla viime keväänä: ”En ymmärtänyt mennä ajoissa hoitoon!”