fbq
Kotimaa
26.10.2021 11:52
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Teemu ja Eevi
Synnytys lähestyy! Eevi Teittinen lähti sairaalaan: "Vahvasti näyttää siltä, että tällä viikolla any time soon synnytetään!"
Kotimaa
26.10.2021 11:52
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Lokakuun loppu on jännittävää aikaa fitness-julkkis Eevi Teittiselle ja hänen vapaaottelijamiehelleen Teemu Packalénille. Eevi kertoo Instagramin Tarinat-osiossa, että hän on sairaalassa.

- Olin lähdössä sunnuntaina uimakouluun ja huonekaluostoksille, mutta jäätiinkin osastolle TYKSiin, Eevi kirjoittaa päivityksessään.

Pariskunnan oli saanut hakeutumaan sairaalaan epäilty lapsiveden tiputtelu.

- Eka lapsivesitesti näytti negaa, mutta uusitiin ja lapsivettähän se. Viikot 33+4 nyt ja lapsi laskeutunut tosi alas jo. Vahvasti näyttää siltä, että tällä viikolla any time soon synnytetään.

Alkuperäinen laskettu aika ei todennäköisesti pidä paikkaansa.

- Tää päätti olevansa skorppari [horoskooppi] tyttö, joten luotan hänen vahvaan ulostuloonsa. Oon itsekin syntynyt hei jo viikolla 29 ja täällä ollaan oikein hyvissä käsissä. TYKSin tyypit on upeita.

Lue myös: Eevi Teittiselle järjestettiin babyshowerit: "Ei ollut Piltin maisteluita, vaan hirveetä jytäämistä Gasellien tahtiin"

Menestynyt fitness-ammattilainen

Äidiksi pian tuleva Eevi on ehtinyt 32-vuotiaaksi paljon. Hän on kisannut fitness-lavoilla ja näkynyt televisio-ohjelmissa. Huomattavin niistä oli Fitnesspäiväkirjat, joka teki Eevistä tunnetun suurelle yleisölle.

Eevi Teittinen
Eevi kisalavalla vuonna 2016.

Myöhemmin nänet nähtiin muun muassa MTV:n suositussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Sijoitus kisassa oli neljäs.

TTK eevi
Vuonna 2017 Eevi hurmasi tanssiyleisön ja sijoittui TTK:ssa neljänneksi. 

Lue kaikki Eevistä klikkaamalla tästä! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »