fbq
Kotimaa
20.07.2021 16:02
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto
Suvi Pitkänen
Suvi Pitkästä häirittiin ja uhkailtiin väkivallalla kesken dj-keikan - avautuu nyt järkyttävästä välikohtauksesta: ”Baarin asiakkaat tulivat suojakseni”
Kotimaa
20.07.2021 16:02
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto

Kauneusalan yrittäjä ja Dj-kaunotar Suvi Pitkänen, 34, kertoo Instagramissa joutuneensa viime lauantaina (17.7.) uhkaavaan tilanteeseen omalla keikallaan. Suvin mukaan eräät jo kypsän iän saavuttaneet miehet nimittäin suuttuivat baarissa keikalla olleelle Suville, kun tämä ei jatkuvasti suostunut soittamaan pelkästään miesten toivomaa musiikkia.

Seiska tavoitti Suvin tiistaina kommentoimaan tapahtumia.

- Tilanne lopulta eskaloitui huutamiseksi, jonka yhteydessä miehet haukkuivat esimerkiksi ulkonäköäni. Lisäksi he uhkailivat törkeästi väkivallalla, jos en soittaisi heidän lempimusiikkiansa, Seiskan tavoittama Suvi kertoo muutama päivä tapahtuneen jälkeen.
 
Onneksi paikan päälle oli saapunut ihmisiä, jotka halusivat kuulla Suvin omaa musiikkityyliä. Lopulta uhkaavasti käyttäytyneet miehet tajusivatkin olla hiljaa.

- Osa muista baarin asiakkaista tulivat suojakseni ja ihmiset rupesivat buuaamaan niille miehille. Sitten ne äijätkin tajusivat, että he ovat aivan yksin tilanteessa ja olivat loppuajan hiljaa.

Suvi kertoi tapahtumista myös Instagram-tilillään.

- Kaikenlaista sitä on tullut vastaan mutta nyt viikonloppuna tuli koettua ihan next level kohtaus. Aikuiset, vanhemmat ”herrasmiehet” kävi mun kimppuun verbaalisesti livenä ja tähän oli syynä se etten toiminut täysin kuten he haluavat. Mua koitettiin käskyttää, komennettiin ja alennettiin. Sain kuulla kaikenmaailman solvauksia ja jopa uhkailua, päin naamaa.

- En tiedä olinko järkyttyneempi siitä, että tämä kaikki tapahtui livenä (somessahan tää on yleisestä) vai siitä että kypsät aikuiset ihmiset käyttäytyy noin. Vai siitä miten miehet kohtelee naisia.
Taisin olla yhtä järkyttynyt ihan kaikesta. Näistä haukuista päätellen oli aika ilmeisestä että ennakkoasenne mua kohtaan oli jo negatiivinen, Suvi arvelee somepäivityksessään.

 

 

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa keväällä nähdyn Suvin kesä on sujunut erittäin hyvin. Vuosi sitten Marko-miehensä kanssa asumuserossakin ollut Suvi kertoo parisuhteessa nykyään olevan kaikki hyvin.

- Nyt toki kiirettä pitää, kun on keikkoja ja toimin vielä kauneusalallakin yrittäjänä. On kuitenkin hyvä asia, että keikkoja järjestetään, dj:n töistä selvästi innoissaan oleva Suvi päättää hihkuen.

Lue myös: Playboy-dj Suvi Pitkänen töräyttää tiukan vastauksen saamaansa kritiikkiin uhkealla tissikuvalla: "Mua ei kiinnosta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »