fbqPlayboy-dj Suvi Pitkänen töräyttää tiukan vastauksen saamaansa kritiikkiin uhkealla tissikuvalla: "Mua ei kiinnosta!" | Seiska
Suvi Pitkänen

Playboy-dj Suvi Pitkänen töräyttää tiukan vastauksen saamaansa kritiikkiin uhkealla tissikuvalla: "Mua ei kiinnosta!"

Kotimaa | 24.04.2021 12:01

Viron Playboyssakin vuonna 2011 poseerannut dj Suvi Pitkänen, 34, on äimistynyt saamastaan ikävästä palautteesta, jota hän vastaanottaa erityisesti sosiaalisen median kautta.

Suvin seikkailuja nähdään Nelosella pyörivällä Selviytyjät-ohjelmassa, jossa tummaverikön kanssa kilpailemassa oli myös rokkari Archie Cruz, 29, joka ei ole sanojaan säästellyt kilpakumppaneistaan tv-ohjelman kuvauksissa.

- Suvihan on tietysti sellainen huono kaikessa ja vähän bimbo, Archie arvioi ohjelmassa.

Lue myös: Oho, Archie Cruz ei säästele sanojaan Selviytyjät-kollegoistaan: ”Suvihan on huono kaikessa ja bimbo – Saralla on hiekkaa…jossain”

Suvi kertoo nyt omalla Instagram-tilillään, että häntä eivät kiinnosta ilkeilykommentit tai ikävät mielipiteet.

Eletään aikaa kun ihmisillä on erityisen paha olla. Se näkyy myös täällä somessa. Hirveitä törkeyksiä saa jatkuvasti lukea inboxista ja kommenteista. Mua ei haittaa. Ei kiinnosta, Suvi napauttaa uhkean otoksen kuvatekstissä.

Suvi pohtii kirjoituksessa, ettei kaikkia tarvitse miellyttää ja erilaisuus pelottaa.

-  Ei vaikuta mun elämään mitenkään. Toki ärsyttää että jengi purkaa pahaa oloaan (ja vielä aikuiset) haukkumalla ja arvostelemalla toisia.

Lue alta Suvin koko kirjoitus aiheesta.

Suosittu Dubaissa!

Muutama viikko sitten Yhdistyneistä arabiemiirikunnista Suomeen palannut Suvi avasi Seiskalle matkansa syitä.

- Olin siellä yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla. Dubaissa kuvattiin uuden All I Need -sinkkubiisini musavideo ja promokuvat. Minulla on siellä venäläissuomalainen taustatiimi, joka on ihan viimeisen päälle, Suvi kertoi tuolloin.

Lue myös: Entinen Playboy-pupu Suvi Pitkänen heittäytyi pääsiäisen kunniaksi – ”Erotiikka kuuluu jokapäiväiseen elämääni”

- Kaikki eivät ehkä tiedäkään, mutta olen nykyään tunnettu ja suosittu dj arabimaissa. Viime kesänä julkaistu sinkkuni First Time breikkasi tosi isosti Saudi-Arabiassa, jossa se menestyi hienosti listoilla. Eli ihan kivasti tässä menee, Suvi fiilisteli.

Lue myös: ”Ei sen mekon kanssa voinut käyttää liivejä” – Tulikuuman aavikkomusiikkivideon julkaissut Suvi Pitkänen paljastaa: olkaimet tippuivat, peppu vilkkui jatkuvasti

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!